Sol Kembel i njegov hobi

Ako ste tekst otvorili isključivo zbog naslovne slike, obratite se najbližem psihologu i ispričajte mu probleme svog odrastanja. Nije ovo takav sajt, manijače.

Šalimo se, naravno. Da pređemo na stvar.

sol-kembel

Sol Kembel u komplet lovačkoj opremi

Sol Kembel u slobodno vreme voli da ide u lov!

U razgovoru za lovački magazin ’Shooting Gazzete’, ranije ove godine, Sol Kembel je rekao da je prvi put u lov išao pre 2 godine i bez dana gađanja ustrelio 11 ptica! Kako sam kaže nema nameru da ide dalje od toga, krupna divljač ga ne zanima. U lov je krenuo na nakon što ga ženina familija nekoliko puta nagovarala, pa je na kraju ipak popustio i nije se pokajao. Uglavnom se love fazani, jarebice i ostale ptice koje mogu da završe kao večera.

Sol-kembel-žena

Kembel i supruga

Nakon što se penzionisao u maju 2012. posvetio se dobijanju trenerske Pro licence i bavljenju politike-postao je blizak Konzervativnoj partiji. Sada ih savetuje po pitanju sporta.

Neverovatan KARAKTER koji nije tek tako bio deo Nepobedivih ! Osobina koja najviše fali poslednoj generaciji Arsenala da bi bila šampionska!

Važan šraf u ekipi 'Nepobedivih'

Važan šraf u ekipi ‘Nepobedivih’

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply