Fantazi menadžer – izbor kapitena 37. kolo

Pretposlednje  kolo u ovoj sezoni! Kad je već pre stiglo?! 🙁  Kome je ostao Triple Cap čip, opalite sad…

Siti figurira kao ekipa koja će dati najviše kapitena za ovo kolo, tačnije, Kun i Sterling su te opcije. Siti ne igra Evropu, igra tek u ponedeljak , tako da , leglo im je ovo, i cenim da Lester nema neke prevelike šanse. Preskočio bih takođe sve ove ekipe koje igraju Evropu, svi će igrati na nekoj rezervi i  mislima će dobrim delom biti u revanšu.

1.Kun Aguero

 

Poslednje 4 utakmice

Ukupno

Dodira u zadnjoj 1/3 terena 105 787
Kreirane šanse 5 (1) 33 (6)
Dodiri u 16 m 24 209
Šutevi 15 112
Šutevi u 16 m 11 87
Šutevi u okvir gola 2 40

 

Kun? Šta reći sad pametno…

Ajd da krenemo od nekih negativnih stvari vezanih za meč sa Lesterom… Kad malo bolje razmislim i nema ih 🙂 … Osim možda podatka da je zadnjih 4 utakmice 15 puta šutnuo na gol, a svega dva šuta su išla u okvir. Ali i to možda znači da se ispromašivao i da je sada red da krene da trpa.

Pozitivne stvari:

Igra na svom stadionu gde je mnogo opasniji nego u gostima, odmoran je jer ne igra Evropu, juri titulu sa svojom ekipom i juri titulu najboljeg strelca Premijer Lige i samim tim postoji mogućnost da odigra i celih 90 minuta, na penalu je svakako.

Mislim da je to sasvim dosta razloga da bi ga stavili za kapitena.

Verujem da se ekipa Lestera neće predati i da je i samom Brendonu Rodžersu stalo da nekako pomogne Liverpulu , kada mu se već nije dalo za njegovog mandata da uzme titulu, ali realno, ne vidim kako tu može Lester i do boda. Štoperi su im prespori za Kuna i ekipu, i plus su krenuli da igraju na gol više, ne igraju zatvoreno, što Sitiju sasvim odgovara.

Protiv Lestera ima do sada 5 odigranih utakmica u PL i učinak od 5 golova i 1 asistencije.

Trenutno je prvi na Skautu u izboru za kapitena kola sa 38% glasova.

aguero-mančester-siti

2.Rahim Sterling

Poslednje 4 utakmice

Ukupno

Dodira u zadnjoj 1/3 terena 139 1237
Kreirane šanse 5 (0) 64 (12)
Dodiri u 16 m 28 277
Šutevi 11 73
Šutevi u 16 m 9 58
Šutevi u okvir gola 5 37

Ponavlja se izbor kao i pre dva kola, Kun pa Sterling, a i zvuči skroz logično.

Malo je u blagom padu forme, u prethodna tri kola svega jedna asistencija, ali sada kada je najvažnije verujem da će biti pravi.

Takođe ne treba smetnuti sa uma da je i on u igri za najboljeg strelca PL, ima 17 golova, i sa nekim het trikom bi se totalno ravnopravno uključio u trku.

Za njega važi isto što i za Kuna, ne vidim kako Morgan i Megvajer mogu da ga zaustave, plus Sterlinga će po krilu čuvati Pereira ili Čilvel, a oni baš vole da se zalete u napad, pa da ostave prazan prostor koji Sterling toliko obožava.

Trenutno je na 17 golova + 14 asistencija, i iako je prošle sezone imao 18+17, sada je već nadomak tim bodovima koje je sakupio prošle sezone… Trenutno je na 226, prošle sezone je imao 229… Dosta je napredovao u bonus poenima, 25 već naspram 19 od prošle sezone. Mislim da mu je uticaj na igru daleko veći nego prošle sezone i da je to doprinelo dosta tim bonusima, mada , ruku na srce , i povreda Kdb je imala uticaj na to, jer je on taj koji je uglavnom kupio redovno te bonuse.

Protiv Lestera ima malo tanak učinak, na 8 utakmica, svega po 1 gol i 1 asistencija, ali verujem da će se to sada promenuti.

Trenutno je drugi na Skautu u izboru za kapitena kola sa nešto više od 14% glasova.

3.Raul Himnez 

Poslednje 4 utakmice

Ukupno

Dodira u zadnjoj 1/3 terena 74 650
Kreirane šanse 1 (1) 40 (12)
Dodiri u 16 m 23 165
Šutevi 12 106
Šutevi u 16 m 11 84
Šutevi u okvir gola 2 33

Na trećem mestu je Raul Himenez, igrač koji predstavlja stvarno jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone. Kako igra, kako se snašao lepo u ekipi koja je tek ušla u PL, obzirom da nema iskustva igranja u PL (debeli Iguain da se ugleda na njega, a ne da Sari mora da ga pravda).

Igra protiv Fulama, ekipe koja je do pre tri kola imala ubedljivo najgoru odbranu u celoj Evropi skoro, ali koja u zadnja tri kola nije primila gola.

E sada, mislim da je i tome došao kraj, jer Vulvsi jure to sedmo mesto koje im u nekim scenarijima može i doneti plasman u Evropu naredne sezone, i mislim da se neće kockati, obzirom da u zadnjem kolu gostuju Liverpulu.

Odlično sarađuje sa Diogo Žotom (za kojeg sam se isto razmišljao da bude na mestu Himeneza) sa bekovima takođe, koji znaju da ga pogode u trepavicu, što bi se reklo.

Mislim da Vulvsi pretenduju da već od sledeće sezone postanu ekipa koja će biti rangu velike šestorke, pošto su već sada dostigli neki nivo Evertona ili Lestera, a ključni igrač u svemu tome je Himenez. Iskreno, on je meni sada već igrač koji bi se savršeno uklopio kao npr startni napadač Čelsija ili Mančester Junajteda.

Protiv Fulama je odigrao, logično, samo jednu utakmicu do sada u PL bez učinka.

Trenutno 4.mesto na Skautu u izboru za kapitena kola sa 7% glasova.

Potez Ludaka – Diogo Žota

 Logično, ako već nije mogao na treće mesto , onda ide u Potez Ludaka.

Trenutno igrač koji je možda i u top 3 igrača koji su trenutno u najboljoj formi u PL.

U poslednjih 8 kola, 4 gola + 3 asistencije + 7 bonus poena.

Na kraju krajeva, to je igrač koji je bio glavni igrač prošle sezone u Vulvsima kada su ubedljivo bili prvi u Čempionšipu.

Trenutno je na 8.7% poseda, ali je takođe i najkupovaniji igrač pred 37.kolo.

 

Dakle, za 37.kolo:

1.Kun Aguero

2.Rahim Sterling

3.Raul Himenez

Potez Ludaka – Diogo Žota

Srećno svima , posebno onima sa Triple Cap čipom.

 

Sale Dj

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply