Čempionšip – pregled 35. kola (zaostale utakmice)

Čempionšip je nadoknadio zaostatak izazvan snežnom olujom od pre nekoliko nedelja i zaostale utakmice su nam priredile dosta uzbuđenja.

Vulvsi su lako izašli na kraj s Redingom i sačuvali prvu poziciju koju su ugrozili prethodnih par utakmica. Kardif im još uvek diše za vratom, zabeležili su sedmu pobedu za redom i čini se da je direktan plasman u PL skoro izvestan. Olakšavajuća činjenica je i da je Vila neočekivano ubedljivo kiksnula i to kod kuće protiv KPR-a koji se ne bori ni za šta.

Hal je nastavio sa dobrom formom, ubedljivo su savladali Ipsvič a još jednom se istakao mladi Hari Vilson, krilni napadač na pozajmici iz Liverpula. Još jedan gol za njega, treći od kako je došao na pozajmicu u januaru. Pokazuje da je zreo za seniorski fudbal.

Još jedan napadač na pozajmici, Oli MekBerni iz Svonsija, održava Barnsli u životu. Tajksi su u veoma lošoj formi ali napadač gotovo sam ih drži u životu i borbi za opstanak. Postigao je svoj peti gol na sedam utakmica i tako najavio ozbiljnu kandidaturu za svoje mesto u timu Svonsija sledeće sezone.

Uživajte!

Vulverhempton Vonderers 3 : 0 Reding (Doerti 40′, 73′, Afobe 58′)

Šefild Junajted 2 : 0 Barton Albion (Stivens 29′, Bruks 64′)

Ipsvič Taun 0 : 3 Hal Siti (Henriksen 18′, Vilson 40′, Bouven 47′)

Brentford  1 : 3 Kardif Siti (Mopaj 5′ – Bamba 25′, Paterson 45+2′, Zohore 58′)

Barnsli 1 : 1 Norič Siti (MekBerni 45′ – Marfi 71′)

Aston Vila 1 : 3 Kvins Park Rendžers (Čester 88′ – Mening 12′, Bidvel 33′, Frimen 82′)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply