Kladioničarski kutak – januar (6)

S obzirom da se igra FA kup ponuda je šarolika. kladioničarski kutak odvaja žito od kukolja, masno od krtog i traži dobitnu kombinaciju! Prošli vikend je skor bio 5/8, ali uvek tražimo više i bolje. Ovaj vikend donosimo vam kvotu 412,13 što je sasvim dovoljno da svojoj voljenoj osobi kupite nešto lepo za dan zaljubljenih ili da se oblokate u kafani, mi nećemo suditi.

Bolton – Lids  X2&2+ (2,00)

Lids fino gradi dobru ekipu i mislim da će igrati sve bolje i bolje. Ako i ne pobede ovde mislim da neće ispasti iz FA Kupa od Boltona koji je namučio da prođe protiv polu-profesionalnog kluba u prošloj rundi.


Kristal Palas – Stouk Siti  PX (2,00)

Palas je u posednjih 6 tekmi postigao jedan gol i to auto-gol koji je Vertongen dao. I Stouk je u krizi pogotovo u napadu, pa očekujem tvrdu utakmicu i zato ovakav tip.


Kolčester – Totenhem 2+I&1+II (2,70)

Smatram da će Sprusi razmontirati slabašni Kolčester i ovo je način da se podigne kvota i uhvati dobra.


Bredford Siti – Flitvud Taun 1 (2,15)

Očekujem pobedu domaćina koji je kvalitetnija ekipa i od Flitvuda lošiji gost je samo Kolčester. Pre poraza na svom terenu od Barnslija, Bantamsi su odlično igrali kući i pobedili na 3 od poslednje 4. Ovaj put verujem u njih!


dulle

Blekpul – Džilingem 3+ (1.95)

Džilingem je ekipa koja često igra sa dosta golova. Na 28 tekmi ove sezone palo je 90 golova, dakle nešto više od 3 po meču. Neka zadrže prosek.


Šruzberi – Šefild Venzdej 2 (2.05)

Šefild je mnogo bolja ekipa i igra rang više od svog domaćina. Čak mislim da bi sa ovom ekipom ali drugim menadžerom izborili i opstanak u Premijer ligi.  Jeste FA kup, i čuda se dešavaju ali ja ga ovde ne vidim.


Portsmut – Bornmaut 2 (2.40)

Derbi južne obale. Bornmut je u dobroj formi i oni se pitaju u ovom meču. Ovo je sad već malo ozbiljnija faza FA kupa, neki premijerligaši su i ispali, pa verujem da Edi Hau neće mnogo eksperimentisati sa sastavom iako ga i u Premijer ligi čekaju veliki izazovi.


Jork Siti – Stivenidž 3+ (1,85)

Utakmica u kojoj je sve moguće što se tiče konačnog ishoda. Stivenidž je u prošlom kolu igrao bez golova sa Barnetom i to je iznenadilo sve kladioniočare. To je ekipa koja igra otvoreno, uostalom Tedi Šeringem ih vodi, pa ne verujem da će ponoviti tekmu sa malo golova. 3 je sasvim dosta ako nas pitate.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

2 komentara

Leave a Reply