Kladioničarski kutak – oktobar (6)

Nakon najlošijeg kola za nas evo nas na putu iskupljenja, kladioničarski kutak „is back“!! U prošlom kolu smo prvi put pali ispod 50% sa 3 pogotka od 8, sada moramo bolje. Evo prognoza za ovaj vikend dva skromna maga engleskog fudbala, srećno.

 

Čelsi – Liverpul  1 (2,15)

Imam osećaj da će Plavci dobiti ovde iako mnogo stvari ide protiv njih. Matić se vraća jer je kaznu odradio u Liga Kupu samo je pitanje da li će Košta biti spreman, ja svakako igram 1 ovde.


Lejton Orijent – Akrington Stenli  1 (1,75)

Verujem da je Lejton kvalitetnija ekipa od Akringtona i iznenađuje me da su gosti ovako visoko na tabeli. Orijent ima i prvog strelca lige i najboljeg strelca u sve 4 lige Džeja Simpsona. Čudno mi je da je kvota ovako niska ipak su 6. i 7. na tabeli ali eto i kladionice znaju za razliku u kvalitetu ova dva tima.


Koventri Siti – Piterboro Junajted  1 (2,1)

Piterboro igra jako otvoreno od kada ih je Presli preuzeo što može itekako da im se obije o glavu protiv dobro organizovanog Koventrija koji ima najbolju odbranu u ligi zajedno sa Volsolom. Ako ih nebesko-plavi načnu na vreme mogla bi da bude i pobeda sa ubedljivim rezultatom.


Votford – Vest Hem  X (3,2)

Prednost domaćeg terena bi taman tebala da nadoknadi prednosti u kvalitetu koju imaju Čekićari. Podela bodova je realan rezultat ovde, očekujem da se Votford zatvori i osloni na kreativnost Igala i Dinija pa očekujem ili 1:1 ili 0:0 ovde.


 

dulle27

MK Dons – Hal Siti 2 (2.15)

Hal Siti ukoliko ne želi neizvesnu završnicu sezone moraju poboljšati skor u gostima! Oni to dobro znaju a Donsi su jako dobra prilika da uzmu 3 boda koji će im biti od vitalnog značaja za povratak među najbolje.


Šefild Venzdej – Notingem Forest  1 (2.15)

Sove su u dobroj formi, pitajte Arsenal! Da imaju ozbiljnijeg menadžera bili bi jedan od kandidata za ulazak u PL, prosto toliko im je dobar igrački kadar. Uprkos tome što postoji opasnost od pražnjenja nakon tekme sa Arsenalom i uprkos tome što su Šumari nepredvidivi u gostima, ja ovde igram 1 jer je Šefild mnogo kvalitetniji tim od Notingema. Verujem u nastavak žurke od utorka na Hilzborou!


AFC Vimbldon – Hartlpul Junajted 3+ (1.85)

Utakmice ova dva tima u ovoj sezoni su vrlo efikasne. I prošlo kolo sam tipovao na Vimbldon, nisu izneverili. Ne verujem ni da će u ovom kolu.


Donkaster Rovers – Kolčester Junajted 3+ (1.75)

Jel treba da pojasnimo ili već znate da ceo svet igra Kolčester 3+? Ove sezone samo 3 puta nisu došli u 3+. Ako mi i dalje ne verujete onda treba da znate da Kolčester ima najgoru odbranu lige i solidan napad, dok je u Donkasteru menadžer od skora Daren Ferguson – sećate li se kako je igrao njegov Piterboro ?!


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply