Kladioničarski kutak – novembar (3)

U kladioničarski kutak vraćaju se Premijer Liga i Čempionšip! Dakle, veći izbor da useremo motku 🙂 Odabrali smo čak 6 fikseva a 2 para gađamo na golove, ukupna kvota je 317! Na 1 evro sa bonusima dobijate oko 350, pa gde to ima?! I ćorava koka ubode zrno, ubošćemo i mi nešto valjda!

Barnli – Brajton & Houv Albion  1 (2,60)

Vreme je za prvi poraz Brajtona! Zar će otići celu sezonu bez poraza? A gde treba da izgube bodove ako ne ovde na Turf Muru? Sem toga, mislim da je Barnli kvalitetniji tim u svakom pogledu.


Lids Junajted – Roteram Junajted  1 (1,85)

Dva tima koja su zamenila trenere. Stiv Evans sada vodi Lids a Nil Redfern vodi Milerse. Osim što je Lids u naletu i imaju dve pobede u nizu (i to jednu kući da prekinu užasan niz), smatram da su i mnogo kvalitetniji i još su domaćini. Nemam dilemu nikakvu kad je u pitanju ova utakmica.


Mensfild Taun – Hartlpul Junajted  1 (1,90)

Domiaćini su izgubili dve u nizu i moraju da okrenu situaciju. Hartlpul se pati u napadu i loš je gost pa je ovo prava prilika za Mensfild da uzme sva tri boda.


Barnet – Morekamb  3+ (1,80)

Dosta slabe odbrane imaju oba tima i pri tom već dve kola nisu ušli u 3+ ni jedni ni drugi. Sada je pravo vreme da ih uhvatimo na golovima.


dulle27

Svonsi Siti – Bormut 1 (2,00)

Ova utakmica je biti ili ne biti, mnogo više za Monka nego za sam Svonsi! Pod hitno se moraju vratiti na pobedničku stazu a protivnik izranjavan silnim povredama je baš po meri. Ako Svonsi ovo ne dobije, Monk skoro sigurno dobija otkaz.


Preston Nort End – Blekburn Rovers 2 (2.90)

I od jednih i od drugih smo više očekivali. Razlog Blekburnovog posrnuća znamo, ali i to se promenilo jer sada tim sa klupe predvodi Pol Lambert i verujem da će pozitivan rezultat doći već u ovom kolu! Igrači koje Blekburn ima mogu mnogo više, na Lambertu je da od njih izvuče maksimum.


Šefild Venzdej – Hadersfild Taun 1 (1.85)

Lepa kvota na Sove! I mnogo bolji protivnici su ove sezone padali na Hilzborou, a novi menadžer Terijera će imati pravu priliku da vidi gde je došao. Čempionšip se ipak mnogo razlikuje od 3. lige Nemačke. Ako Hadersfild ne izgubi, onda je novi menadžer Dejvid Vagner na pravom putu. Mi ne vereujemo u to, zato igramo keca.


Koventri – Džilingem 3+ (1.80)

Liga 1 je vrlo darežljiva kada je količina golova u pitanju. Verujem da je ovo jedan od parova koji će doći na 3 i više golova ovog vikenda.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply