Kladioničarski kutak – novembar (1)

I ovog petka izlazi redovna rubrika kladioničarski kutak! Odlučili smo se za Premijer Ligu i Čempionšip, jer su niželigaši uključeni u FA Kup.  Ovaj put spremili smo nešto posebno – kvotu 978! Imamo golove, ikseve, fikseve tako da na 100 dinara imate potencijalni dobitak preko 100 hiljada! Verovatnoća da ćemo sve pogoditi nije velika, ali na 100 dinara – itekako vredi rizikovati! Srećno

Hadefsfild Taun – Lids Junajted  X (3.20)

Derbi Jorkšira je uvek težak za predviđanje ali sam se odlučio na ovaj hrabar potez. Domaćin je sa novim menadžerom a Lidsov Stiv Evans ih vodi tek treću utakmicu. Prednost u kvalitetu koju Lids ima u igračkom kadru očekujem da anulira domaći teren i podele se bodovi.


Roteram Junajted – Ipsvič Taun  2 (2.35)

Nadam se da je pobedom u prošlom kolu Ipsvič najavio bolje dane, a gde bolje za nastaviti niz nego kod poslednjeplasiranog Roterama koji je definitivno najslabiji tim u ligi. Očekujem pobedu Traktor Bojsa.


KPR – Preston Nort End  1 (2.30)

Otišao je Remzi i Rendžere ponovo vodi Vornok. Iako gotivim Preston očekivao sam više od njih i daleko od toga da briljiraju. Igram protiv srca ovde i očekujem pobedu domaćina.


Vest Hem Junajted – Everton 3+ (1.75)

Očekujem dosta golova ovde. Poznato je da je Vest Hem bolji gost kada se zatvore i idu na kontre, a i Karamele su odigrale nekoliko odličnih utakmica u gostima ove sezone. Očekujem i Lukakua među strelcima.


 

dulle

Norič Siti – Svonsi Siti X (3.30)

Dva tima koja su nakon dobrog starta prvenstva pala u formi. Očekujem zanimljivu utakmicu, dobre ekipe su u pitanju a s obzirom na trenutnu formu mislim da bi nerešenim ishodom oba menadžera bila zadovoljna. Potencijalni tačan rezultat 1:1.


Bolton – Bristol Siti 1 (2.80)

Vreme je za drugu pobedu Boltona! Ukoliko žele da opstanu u ligi oni moraju pobeđivati u ovakvim utakmicama. Bristol se malo podigao, ali mislim da oni gube u Boltonu iako su po kladionicama blagi favoriti.


Blekburn Rovers – Brentford 1 (2.00)

Oba tima imaju dobar mesec iza sebe, toliko da su menadžer i igrač meseca oktobra baš iz Brentforda! Ipak, mislim da je kvalitet na strani Blekburna a da je uzrok dobrih rezultata Brentforda pozitivan impuls koji su dobili promenom menadžera. 2:0 tačan rezultat.


Fulam – Birmingem Siti 3+ (1.75)

Fulam je raspucan ove sezone, Dembele i Mekormak rešetaju redom! Birmingem takođe ima šta da ponudi u napadu pa očekujem efikasnu utakmicu.


 

kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

2 komentara

Leave a Reply