Kladioničarski kutak – avgust (2) 2015

Prošlo kolo tipovanja Dulle je maestralno pogodio 3 od 4, i da Vila nije iznenadila ili da se Vilson nije ispromašivao za Burnemut mogli ste uzeti pare na savete ovog maga kladionice! Kecko je, s druge strane, nakon odslužene  kazne zbog katastrofalnih predviđanja ovaj vikend na putu iskupljenja.

Videćemo kako će nas englezi ovaj vikend poslužiti. Srećno!

Nortempton Taun – Eksiter Siti 1 (2,15) 3:0 ✓

Nortempton je dobra ekipa koja može da iznenadi u svojoj ligi. Dobro su krenuli i sjajnu partiju su pružili u Liga Kupu. Eksiter očigledno ima problema u odbrani. Očekujem 1 ovde.


 

Sanderlend – Norič Siti GG3+ (2,35) 1:3 ✓

Nakon prošlonedeljnog izdanja odbrane Crnih Mačaka ne bi trebalo ništa da objašnjavam. Napad im je skroz ok. Kod Kanarinaca očigledno Redmond mora biti starter i onda su odmah mnogo opasniji. Očekujem dosta golova ovde.


 

Riding – Lids Junajted X (3,3) 0:0 ✓

Mislim da je Lids malo kvalitetnija ekipa ali taman toliko da se podele bodovi zbog prednosti domaćeg terena Rojalsa.


 

Bredford Siti – Šruzberi Taun 1 (2,30) 1:1 X

Znam da je Šruzberi krenuo dobro i čak iznenadio i Blekburn u kupu ali mislim da će kvalitet da dođe na svoje ovde  i očekujem pobedu domaćina.


dulle27

Svonsi – Njukasl 1 (1,95) 2:0 ✓

Nema puno dilema, ovaj par ide na sve tikete! Svonsi je stabilnija ekipa, nisu ništa bitno menjali u odnosu na prošlu godinu a jači su za Ajua a Gomis se konačno uklopio kako treba. Njukasl je doveo nove igrače, novog menadžera i još traže pravu kombinaciju. Liberti stadion je i mnogo boljim ekipama od Svraka bio kamen spoticanja.


 

Nots Kaunti- Mensfild 1 (2,10) 0:2 X

Nots je odlično ušao u sezonu, dve pobede na dva gostovanja- od toga jedna protiv tima iz Čempionšipa, dakle 2 lige iznad! Za mene nema dileme, Kaunti je pobednik. (utakmica se igra u petak u 20.45h)


 

Bristol Siti- Brentford 1 (2,70) 2:4 X

Očekujem prvu pobedu Bristola nakon povratka u Čempionšip. Ovo je sezona kada što bolje treba da iskoriste prednost domaćeg terena. Brentford je trenutno u tranziciji, kao i Njukasl u PL, imaju novog menadžera i okrenuli su se novoj filozofiji. Protekli vikend su srećno iščupali bod kod kuće od Ipsviča. Na ovoj utakmici očekujem i golove, 3+.


 

KPR- Kardif 1 (2,15) 2:2 X

Od Policajaca očekujem da ovu utakmicu dobiju na suv kvalitet. Nemam visoko mišljenje ni o jednom menadžeru ove dve ekipe, KPR ima bolji igrački kadar i prednost domaćeg terena.


 

Šefild Junajted- Česterfild 1 (2,15) 2:0 ✓

Na otvaranju sezone, prošli vikend, Oštrice iz Šefilda su mi bili jedan od najsigurnijih fikseva- izgubili 4:0! Ipak, ja verujem u ovu ekipu, njihovog menadžera i verujem da će ovo kolo ispoštovati svoje navijače!


kecko

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply