Transferi i špekulacije koje ste verovatno propustili (20.8.)

Everton je zainteresovan da dovede Andreja Jarmolenka iz kijevskog Dinama. Jarmolenko igra na krilu, ima 26 godina i već je 49 puta nastupio za reprezentaciju Ukrajine. Cena koja se spominje je ujedno i otkupna klauzula – 20 miliona eura. Bio bi odlično pojačanje za Karamele! Karamele se povezuju i sa dvojicom defanzivaca – Ranokijom iz Intera i Danteom iz Bajerna.

Li Grifits iz Seltika je potencijalno pojačanje Kanarinaca iz Noriča. Igra špica, već ima jednu polusezonu u engleskom fudbalu kada je nastupao za Volvse u Ligi Jedan. Norič je spreman da u transfer uključi i nekadašnjeg igrača Seltika Gerija Hupera.  S druge strane, Seltik je blizu dovođenja Mičua iz Svonsija!

Burno je u Boltonu. Doveli su dvojicu a prodali jednog igrača! Ugovor na 2 godine potpisao je Frančesko Pisano, 29.-godišnji desni bek koju je prošlu sezonu proveo u Kaljariju. Iz Arsenala je na jednogodišnju pozajmicu došao brazilac Velington Silva, da pojača napad Nila Lenona.  Klub je napustio defanzivac  Tim Rem koji je za oko 1.2 miliona funti prešao u Fulam. Bio je standardan prošle sezone i Bolton mora da zakrpi to mesto.

Frančesko Pisano

Frančesko Pisano

Velington Silva - za jačicnapad Boltona

Velington Silva – za jači napad Boltona

 

Tim Rem - od subote igra na Krejven Kotidžu

Tim Rem – od subote igra na Krejven Kotidžu

Kike Flores razmišlja da pusti Mateja Vidru u Notingem Forest na jednogodišnju pozajmicu. A  Šumari su danas na jednogodišnju pozajmicu doveli Kajla Ebesilija iz Tventea. Ima 21 godinu i prošao je kompletnu školu Arsenala. Veliki talenat, nadamo se da će se vratiti na stazu uspeha!

Kvins Park Rendžers je doveo golmana Hadersfilda Aleksa Smitisa za 1.2 miliona funti!  Ima 25 godina pa Policajci ne moraju da brinu za budućnost. Dobra kupovina!

Aleks Smitis - nova uzdanica među stativama

Aleks Smitis – nova uzdanica među stativama

Hal Siti je blizu potpisa nekadašnjeg asa Seltika i Vigana, Šona Melounija! On trenutno igra i Americi, u ekipi Čikaga.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply