Pjulis doveo igrača kakvog obožava!

Hoze Salomon Rondon novo je pojačanje Vest Bromvič Albiona!

Nakon Džejmsa Čestera, Rikija Lamberta, Serža Gnabrija i Džejmsa Meklina, Vrećice su dobile i peto pojačanje. Venecuelanski napadač došao je na Houtorns nakon samo godinu i po dana provedenih u Zenitu za oko 12 miliona funti. To je najveći iznos koji je Vest Brom ikad platio za nekog igrača!

Ali ovo nije jedini rekord koji je Rondon rušio u karijeri. 2009.godine, dok je igrao za španski Las Palmas postao je najmlađi strani igrač kluba koji se upisao u strelce. Venecuelanski napadač bio je star 19 godina i 11 mjeseci kada je dao gol Kadizu u Kupu.

Prelazi u Malagu i 2011. ruši rekord Huana Aranga u postignutim golovima venecuelanskih igrača u La Ligi- dao ih je 14 u 30 nastupa.

Sledeće leto ostvario je transfer u Rubin Kazanj i time postao najskuplje plaćeni venecuelanski igrač u istoriji. Bogati Rusi su za njegove usluge izdvojili oko 10 miliona evra. U zimu 2014. prelazi u Zenit uz platu od preko 3 miliona funti godišnje.

Rondon je jako kvalitetan igrač, fizički strašno moćan, visinom od 190cm dominira u skoku, a nije ni tehnički loš. Svake sezone pokazivao je napredak, davao je golove i u klubu i za reprezentaciju pa bi trebao biti sjajno pojačanje za tim Tonija Pjulisa! Oformio je napadačku liniju baš kakvu on voli- komotno mogu i štopere da igraju u rotaciji!

Igrači Football Managera sigurno poznaju Rondona i iz FM14 gde se razvije u jednog od najboljih napadača u igrici!

Dakle, kao što smo i pretpostavljali- transfer bombe nam tek stižu!

Rondon u dresu reprezentacije

Rondon u dresu reprezentacije

D.J.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply