Šta je to MILF? Alan Smit zna odgovor

Nekadašnji fudbaler Lidsa,  Mančester Junajteda i Njukasla,  Alan Smit, u junu 2014. godine oženio je svoju dugogodišnju devojku Kristinu Mekmilan. Kristina je poznata plesačica koja je nastupala u britanskom X-faktoru,  sa poznatom grupom ’Take That’, Kajli Minog, a u vezi sa Smitom bila je od 2011. godine.

Venčali su se u junu u zamku Pekforton, a slike su, kao što to već biva,  prodali tabloidima.

Kristina Mekmilan i deveruše

Kristina Mekmilan i deveruše

Cela priča zvučala je bajkovito dok nestašni Smit nije uhvaćen u prevari!

Zanimljivo je kako je Smit uhvaćen u prevari. Naime, pošto Alan nema svoj mail nalog (?!) račun za telefon mu je stizao na supruzin. Kristina je primetila da je jedan broj u toku jednog dana pozivan 82 puta a u toku sledećeg sa istim razmenjena  151 sms poruka! Ne bude ti Kristina lenja i postavi u Alanova kola uređaj za praćenje, koji ju je odveo do restorana i spa centra gde je Smit bio sa izvesnom gospođom! Pozvala je broj a gospođa je tvrdila da ne poznaje Smita, da bi kasnije pristala da se vidi sa Smitovom suprugom gde je sve priznala.

A ko je gospođa?

Sara Koks (vrlo odgovarajuće prezime za celu priču), gospođa od 43 godine, udata i majka 3 dece. U okolini Notingema vodi  svoj biznis prodaje automobila. Sa Smitom se upoznala u teretani, godinu dana pre toga. Nije poznato koliko su se viđali.

Alan Smit već neko vreme ne igra na vrhunskom nivou a od 2014. godine je član Nots Kauntija.

Pouka priče? Ako volite svoju devojku/ženu, NI SLUČAJNO NE IDITE U TERETANU! 🙂

Gospođa Sara Koks

Gospođa Sara Koks

Kristina Mekmilan

Kristina Mekmilan

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

6 komentara

Leave a Reply