Sinovi jeste li videli Zlatanovu gajbu u Mančesteru?

Pre nego što se složimo da smo smorili sa Zlatanom recite nam da li biste uopšte ostali zaintrigirani naslovom da je u pitanju gajba Lija Katermola ili Paskala Čimbonde?

Nisam ni mislio.

zlatan-ibrahimovic

Debitovao je golom, uzeo devetku, nahranio ego bla bla sve to već znate i videli ste.

Ono što možda niste videli a svako je zanimljivo je njegova nova baza!

Vila se nalazi u Češajru i njeno mesečno iznajmljivanje košta 16,500 hiljada funti. Dok plati struju, vodu, infostan, kablovsku, internet i napuni frižider on to sa OVOM platom kojom ima može da podnese. Inače, morao bi naći cimera i hraniti se u menzi. (za one koji na nas prvi put čitaju, ovo je deo u kojem se zajebavamo).

Vila ima 6 spavaćih soba (kad dođu gosti iz ŠveCke), 2 garaže, zatvoren bazen, koktel bar i ’sobu za relaksaciju’ (kontam da tu drži porniće, ne znam šta bi drugo moglo biti).

zlatan-ibrahimovic zlatan-ibrahimovic zlatan-ibrahimovic zlatan-ibrahimovic

zlatan-ibrahimovic

Vila je nedavno bila i izložena za prodaju a cena joj je bila 3,8 miliona funti. Pošto Zlatan ima ugovor na 1 godinu, sami uradite matematiku.

Po dolasku u Mančester Ibra je hotel Louri zamenio Radisonom iz razloga što ovaj prvi nije imao bazen. Možda vam ovo zvuči kao preseravanje ali čovek je imao ubedljivo najbolje fizičke parametre na pregledima u Junajtedu pa pretpostavljamo da ima rutinu koja itekako daje rezultat. Zlatan sada čeka da mu stigne njegova kolekcija automobila iz Pariza, među kojima su ’Ferari Enco’ , ’Porše 918 Spajder’ i jugo florida, pa da se kompletno raspištolji u svom novom domu. Oke ovo za jugo smo izmislili.

zlatan-ibrahimovic

I tako, misliću o Zlatanu i njegovoj gajbi dok budem držao noge u lavoru i gužvao tikete ove sezone.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

1 komentar

Leave a Reply