KECKO I DULE VREDE SEDMOCIFRENO

Kada smo čuli da je Kajl Voker kupljen za 50m funti prva pomisao je bila da onda mi vredimo milion. Ko može da kaže da nismo dobri kao jedna pedesetina Kajla Vokera?

Milion, a može otići na dva sa bonusima.

Kecko je potpuno školovan fudbaler od svoje sedme godine i bio je u raznim omladinskim selekcijama do svoje 16. otprilike. Za razliku od Vokera on je levi bek i ima prednosti jer može igrati i štopera i zadnjeg veznog.

Sada fudbal igra jednom mesečno (i to je sve ređe) i sigurno bi Kajl Voker mogao više da pretrči ali Kecko ima bolji pregled igre i centaršut. Kecka takođe češće mogu uhvatiti protivnici u kontri ili polukontri i ugroziti njegov gol dok se on savijen sa rukama na kolenima bori za vazduh i traži izmenu.

Takođe misli da može nabiti loptu dalje od Vokera i spreman je da se kladi u sve što ima (čitaj 120 evra).

Sa visinom od 191cm takođe je viši od Vokera što znači da može dalje da vidi i znatno je teži što znači teže ga je i ukrasti ili kidnapovati.

Odradio pripreme na EXIT-u

Što se tiče Duleta on je potpuno druga priča. Trenirao je fudbal samo jednu sezonu, kada je bio peti osnovne, i bio potpuno neshvaćen od saigrača. Naime, on je hteo uvek loptu u prostor a dobijao je u noge.

Tada je okačio male plave Basri kopačke o klin.

Prešao je na beton i mali fudbal gde je doveo finišing od savršenstva. Kada ga ide. Ako ga ne ide ne može vola da pogodi.

Sitne građe mogao bi osim prirodne pozicije napadača da igra i na desnom krilu gde bi svojim kretanjem zbunjivao sve na terenu, pa i sebe.

Sa svojih 172cm mogao bi igrati i zbunjujućeg target mena kojeg gađaš loptama i nijednu ne može da sačuva, a na polu vremenu izađe jer mora da čuva psa od devojke.

Duletov način priprema je sličan

Obojica vrlo često dolaze mamurni na utakmice i tada ne mogu sinhronizovano kretati noge u isto vreme, što je sigurno mnogo zanimljivije publici nego gledati kako Kajl Voker jedno te isto svih 90 minuta šparta uz liniju.

Što se tiče plata, ako pogledamo kako Voker zarađuje – kontam da je ok 40 000 funti nedeljno za nas. Plus 5 000 bonus ako dođemo na vreme na tekmu i ne zaboravimo kopačke i dres.

Kad on može što ne bi i mi

Eto, stavili smo se u izlog pa ako ima zainteresovanih klubova iz Engleske čekamo poziv, na vama je.

Motri možda i na nas

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply