Ponovo radi Fantazi!

Oooooo neka loženje počne!

Došao je i taj čas kada krećemo sa prijavama za našu Fantazi ligu!

Hajde da vas prvo uvedemo u priču…

Mi već skoro deceniju igramo ligu, dakle mnogo pre nego što smo napravili stranicu i sajt. Već posle prve sezone odlučili smo da stvari učinimo zanimljivijim 🙂 Pošto nas je bilo 10-15 davali smo po 200 kinti mesečno i pobednik meseca je nosio sve. E sličan princip odlučili smo da primenimo i na stranicu/sajt.

Prethodne sezone stvari su izgledale ovako:

– kotizacija za celu sezonu je bila 1,000 dinara

-mesečne nagrade dodeljivao je naš generalni sponzor Maxbet. Nagrade su bili FREEBET bodovi za online klađenje u Maxbetu

-80% od fonda koji smo skupili od kotizacije išao je u nagrade za konačan plasman. Bilo je 65 učesnika pa je tako prvoplasirani na kraju sezone dobio 25 hiljada dinara, drugi je dobio 15 hiljada dinara, a trećeplasirani 10 hiljada dinara.

-u prvoj sezoni je bilo 65 učesnika. Stranica je u momentu prijava imala 15 hiljada lajkova, dok sada imamo preko 40 hiljada. Sami prognozirajte broj učesnika ove sezone 🙂

-učesnici su bili isključivo iz Srbije, iz tehničkih razloga.

-prvoplasirani na kraju sezone, Milan Petrović, bio je 1. u Srbiji i 10. u svetu!

-sa svakim pobednikom meseca je urađen intervju, čisto da mu zavirimo u lobanju 🙂

milan-petrovic

Glava koja je bila 1. u Srbiji i 10. u svetu – Milan Petrović (klikom na sliku otvarate intervju sa njim)

Dakle, kao što vidite sve funkcioniše savršeno kao jedna malo veća grupa fantazi entuzijasta. Temelji su na dobroj zajebanciji, druženju a ima i zdravog takmičarskog duha.

E sad najbitnije…

NAPRAVILI SMO LIGU ZA OVU SEZONU I PRIJAVE MOGU POČETI!

UPAD NISMO MENJALI, I DALJE JE 1,000 DINARA I TA UPLATNICA IZGLEDA OVAKO.

uplatnica fantazi

 

Procedura je krajnje jednostavna, popunite uplatnicu, uplatite, slikate/skenirate i pošaljete je nama kao dokaz i mi vam damo kod na osnovu kojeg upadate u ligu!

(može i neki skrinšot…čuj mene kamšot…skrinšot, ako uplaćujete preko aplikacije)

IME NA UPLATNICI, U LIGI I MAXBET NALOG SE MORAJU POKLAPATI.

Jbg ko ovo ne razume za bolje i nije 🙂

Nećete nas sjebati pošto na kraju meseca dobijamo izvod iz banke sa uplatama i imena se moraju poklapati. Prc.

Ruku na srce prošle godine niko nije ni pokušao nešto da vrda, zato vas toliko i volemo 🙂

NAGRADE ZA OVU SEZONU:

-fond za nagrade na kraju sezone je 80% od ukupnih uplata. Dodeljujemo keš nagrade za 1., 2. i 3. mesto i pehar za pobednika. (ovih 20% ide u prateće troškove, održavanje računa, pehar i slično)

-mesečne nagrade dodeljujemo u vidu FREEBET bodova za klađenje u Maxbet  kladionici i to:

  1. mesto – 9,000  bodova
  2. mesto – 5,000 bodova
  3. mesto – 3,000 bodova
  4. mesto – 1,000 bodova
  5. mesto – 1,000 bodova
  6. takmičar će takođe dobiti nagradu od 1,000 bodova ali se ne odnosi na 6. plasiranog u mesecu, nego ćemo imati neku vrstu specijalne nagrade koju ćemo dodeljivati svakog meseca. Npr u prvom mesecu da 1,000 bodova dobije takmičar sa najglupljim imenom ekipe, sledeći mesec onaj ko stavi triple captain a on mu donese 1 bod, tako nešto… da bude dobra zajebancija, slobodno pišite predloge a najavljivaćemo unapred za šta dodeljujemo nagradu 🙂

 

Uplate i članove primamo do 22. septembra (do 6. kola), a ovde zadržavamo pravo da taj rok modifikujemo u skladu sa dinamikom prijava (ne mislim na produživanje, nego na skraćivanje, tako da požurite).

Učesnici koji se prijave nakon početka 2. kola NEĆE BITI u konkurenciji za mesečnu nagradu za mesec avgust, prosto nije fer prema onima koji se prijave od prvog kola.

U konkurenciji za mesečnu nagradu u Maxbetu, iz tehničkih razloga, biće samo takmičari iz Srbije. Takmičari iz ostalih zemalja mogu da učestvuju u ligi i vrše uplatu preko Paypala a biće u konkurenciji za glavnu nagradu (nadamo se da će da radi posao).

 

To je to, upadajte!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

15 komentara

Leave a Reply