Fantazi menadžer – razlikujte se od drugih 20. i 21. kolo

Što se tiče naših „differential 11“ u prošlom kolu, može se reći da su Guaita i Lovren izdominirali, Lingard i Kalvert-Luin bili okej, ali to je bilo uglavnom to, nismo imali sreće sa Taunsendom koji je pogodio prečku sa 5-6 metara, Marez opet nije igrao, Barnli nije okrenuo svoju sezonu kako smo se nadali, pa su Čarli Tejlor i Ešli Barns uzalud potrošeni pikovi. Snodgras nije bio loš i treba ga ostaviti jer Vest Hem ima solidan raspored, a Kamarasa ovog puta nije dobio penal. Idemo dalje, ovog puta najavljujem differentialse iz oba kola oko Nove Godine.

Dejvid Baton (Brajton)

Cena: 4,0
Procenat timova u kojima se nalazi: 1,8%
Sledeće dve utakmice: Everton (K), Vest Hem (G)
Met Rajan ide da nastupa za svoju reprezentaciju na Aziskom Kupu, tako da će na golu Brajtona stati Dejvid Baton ili Džejson Stil. Bivši golman Fulama je po meni verovatnije da će zameniti Rajana jer je do sada uglavnom on bio na klupi, a takođe je dobio veću minutažu u predsezoni, tako da, mislim da je Baton za sada najbolja opcija, jer je jedini golman od 4m koji brani, a takođe se može desiti neki klin šit u ovom periodu od mesec dana dok Rajan nije dostupan jer imaju par solidnih domaćih utakmica kao što su Everton, Votford i Barnli.

Isa Diop (Vest Hem)
Cena: 4,3
Procenat timova u kojima se nalazi: 0,9%
Sledeće dve utakmice: Barnli (G), Brajton (K)
Ovde je, jasno, raspored veliki faktor jer Vest Hem nije previše čvrsta defanzivna ekipa. Međutim, na prethodne 4 utakmice se jasno vidi poboljšanje na tom planu, puno su bliže vrhu nego dnu. Uz to, imaju par utakmica protiv dosta slabih ofanzivnih ekipa.

Davinson Sančez (Totenhem)
Cena: 5,8
Procenat timova u kojima se nalazi: 1,4%
Sledeće dve utakmice: Vulverhempton (K), Kardif (G)
Totenhem je jedna od ekipa sa najmanje odmora tokom ovog prazničnog perioda, a između 20. i 21. kola imaju pauzu nešto više od 74 sata, što bi podrazumevalo rotaciju. Međutim, Vertongen je povređen, a Sančez nije igrao u prethodnom kolu kada su dočekali Vulverhempton, a još je i štoper, tako da očekujem da Kolumbijac počne obe utakmice na kojima Spursi koji su u formi  imaju dosta dobru šansu za klin šit, a možda i neke bodove iz prekida za Sančeza.

Vilijan (Čelsi)
Cena: 7,2
Procenat timova u kojima se nalazi: 4,6%
Sledeće dve utakmice: Kristal Palas (G), Njukasl (K)

Povreda Pedra, a može se reći i Hadson-Odoija je ovde veliki faktor, zbog toga što Čelsi jednostavno nema previše opcija u napadu, tako da će Vilijan verovatno igrati. Čelsi je solidan što se tiče odmora između utakmica jer sledeću igraju u nedelju, a nakon toga imaju oko 80 sati do 21. kola, što je dovoljno da bi se odmorili. Azar je svakako opcija koja je u formi međutim Vilijan može odraditi dobar posao, još više ukoliko znamo da je na nekim prekidima, kao i da kotira visoko na listi kreiranih šansi. Protiv Votforda je još i dva puta pogodio stativu, dakle može se reći da je i gol blizu.

Troj Dini (Votford)
Cena: 5,8
Procenat timova u kojima se nalazi: 2,9%
Sledeće dve utakmice: Njukasl (K), Bornmut (G)
Ovo pišem pre svega zbog toga što je Votford u solidnoj formi, kao i da imaju dobar raspored. Dini nije posebno impresionirao do sada i izgleda da ga pomalo stižu godine, međutim Votford će imati dovoljno vremena za odmor između kola, a Grej je izgleda još uvek povređen, tako da Stršljenovi nemaju previše opcija u napadu. Sakses je naravno tu, ali on je više onaj drugi napadač kojeg sada igra Deulofeu. Dini je takođe na penalima.

troj-dini

Jirgen Lokadia (Brajton)
Cena: 5,3
Procenat timova u kojima se nalazi: 0,1%
Sledeće dve utakmice: Everton (K), Vest Hem (G)

Kada se vidi bolje da u ovom tekstu ima dva igrača iz Brajtona, odmah se zna da je osuđen na propast. 😀 Međutim, oba igrača su dosta jeftina i mislim da se isplati kockati se na njih, pre svega zato što su Everton i Vest Hem dosta nestabilne ekipe i nikad se ne zna sa njima, tako da Brajton može i uzeti neke bodove. Što se tiče Lokadie, on je dao gol Arsenalu u prošlom kolu i kreirao jednu šansu.

To je to prijatelji Fantazija, srećna vam Nova Godina i Božić, mi se čujemo u kratkoj pauzi između 21. i 22. kola. Pozdrav iz Makedonije!

Ivan

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply