Fantazi menadžer – pregled 7. kola EF lige

maxbet-baner-desktop

SPONZOR RUBRIKE JE KLADIONICA MAXBET

Kao što već znate kraj je meseca i vreme je da podelimo naše mesečne nagrade, da vidimo ko je bio u TOP 5 u septembru?

Ali pre toga ćemo baciti osvrt na generalni plasman.

Po običaju posle svakog kola imamo novog lidera na tabeli. Ovog puta to je Milovan Longinov i njegov „BubamaromU90“. Uvek je to sve bilo u par bodova ali ovog puta je Milovan uspeo da se malo “odlepi”, pa ima čak 32 boda predosti u odnosu na drugoplasiranog Milana Karadeglića.

Prvoplasirani od prošlog kola, Nemanja Bikić je pao na treće mesto.

Milovan je pokidao ovo kolo, sa neverovatna 103 boda, on je u ovom kolu izdominirao na svim frontovima. Prvi je u generalnom, najviše je skupio bodova u ovom kolu i naravno prvi je u mesecu!!!

Borba za mesec – SEPTEMBAR

Kao što rekoh, Milovan je izdominirao na svim fontovima pa je tako prvi i u septembru. Ovo kolo je imao 40 bodova više od drugoplasiranog, stvarno je bilo teško da ne uzme mesec sa ovakvim kolom. Kolo gde je prosek bio 51, on je skupio 103, duplo više, fantastično. Nemanja je drugi, a treće mesto pripada Milanu Karadegliću, koji je imao isto bodova kao njegov imenjak Milan Sevrt ali fantazi kaže  da je „ITAanfild“ treći a „Mandigosi“ su četvrti. Na kraju TOP 5 zatvara Vasilj Vučić sa „djibrilove sise“ .  To su dobitnici mesečnih nagrada. Svaka čast momci, pametno uložite keš pa da se to posle zalije! 😀

Kao što znate, ove godine delimo i crvenu za neku ekipu po našem izboru. U avgustu je 1000 bodova dobila Nina kao jedina devojka u našoj ligi, dok ovog puta  nagradu dajemo za „najgluplje“ ime, naravno po nama. 😀

Bez ikakve uvrede, ali „fanta taja“ by  Miloš Mićić je baš upečatljivo ime. 😀 Mada je Tajaaaa na 8. mestu u generalnom, tako da ovo ime mu čak i stoji, izgleda Tajaaaa stvarno zna fantazi. Zamislite da je FANTAZI TAJA recimo na poslednjoj strani, to bi tek bilo pišanje, ovako je još donekle prihvatljivo, SPRKI! 😀 Mića, sad odmah ovu crvenu na nekih gg3+ i neka ide život. 🙂

Kao što znate LIGA JE ZATVORENA, nema više ulaza. Ukupno 254 takmičara! Nagrade na kraju sezone, ako ne sprcamo sve na Fajld 3+, izgledaće ovako:

1.mesto – 120 hiljada dinara 2. mesto – 50 hiljada dinara 3. mesto – 30 hiljada dinara!

Korektno jel da?

Svi putevi vode do Milovana, tako da ćemo videti šta je tako specijalno i dobro kod „BubamaromU90“

“BubamaromU90”

Ovo je ekipa od 103 boda u 7. kolu, kako i ne kad je odbrana ubila! De Hea se obrukao sa samo 6 bodova. 😀 Zanimljivo je da Milovan igra sa 4-4-2, to retko ko igra ali eto, radi posao i to kako. Ovde je samo Atsu malo slabiji izbor, ali i on je donosio bodove ovo kolo, tako da može da prođe. Milovan je verovao u KDB-a i ovaj mu je to vratio sa prvim golom u sezoni, napad Lukaku i Kejn, tu nema šta da se kaže. Nijedan igrač iz Liverpula! Vidite da može bez Crvenih da se igra, a da se to ne oseti. Nema šta, skroz dobra ekipa.

Prošle godine smo redovno imali ljude na prvim pozicijama u Srbiji, ove smo malo slabije krenuli, ali Milovan je to sve sada ispravio jer je 2. u Srbiji i 77. u svetu od 5,2 miliona ljudi. Drugi u Srbiji je super, ali ovo 77. u svetu je impresivno. Sve čestitke Milovanu! Obranio je čast EF lige na globalnom nivou! 😀

Fantazi iskustvo

Reč je o prekaljenom fantazi menadžeru, ovo mu je 8. sezona.  Mada najbolji rezultat mu je bio u sezoni 2011/12 kada je bio u prvih 50 000. Da li nam to govori da će Milovan pasti u nastavku sezone? Ne znam ali pratićemo ga svakako da vidimo kako će gurati. Nije iskoristio nijedan čip do sada, uključujući i WC. Tako da ima keca u rukavu ako nešto krene nizbrdo.

„Engleski Fudbal“

Kako se jadno osećam kad posle Milovana moram da pišem o mojoj ekipi. 😀

Na kraju 68 bodova ali nisam zadovoljan jer sam očekivao više od Kolašinca i Remzija u nedelju i naravno od Firmina. Morao sam skupiti 70+. Bolji sam od proseka, opet su zelene strelice, dva kola za redom imam zelene strelice. Napredak je dobar, za zadnja dva kola sam sa 1 300 000. došao do 280 000. mesto, za milionče sam skočio, nije loše. Samo kažem, da sam relano mogao još  malo bolji da budem.

Odluke koje sam ovo kolo donosio su pola – pola.

  1. Prvo da ne pravim nikakav transfer tj. ostavio sam i Hegazija i Jošidu – pogodak, zbog Jošide!
  2. Lukaku kapiten – promašaj. Ok, dao je gol ali kad vidim da je Kejn bio bolji onda moram reći da je ovo promašen kapiten.

Odbrana mi redovno donosi dosta bodova, ali ne samo meni već većini. Videli ste Milovaovu ekipu, gde je odbrana bila brutalno dobra, dok je sredina bila slaba. Isti slučaj i kod mene. Kolašinac 6, Jošida 8 i Dejvis 16 bodova. Samo su Hegazi i Eliot podbacili ali to je skroz ok.

Sredina je sad skroz podbacila. Sva trojica po 3 boda. Remzi je igrač od koga ne mogu da očekujem svako kolo bodove, ali opet je imao zicer pa sam malo razočaran. Dok sam od Mikija i Eriksena ovo kolo očekivao dosta, a dobio sam ništa. Remzi je bar imao šansu, dok su Eriksen i Mihtarijan odigrali loše za njihove standarde, pogotovo Miki.

Napad, tu je Lukaku bio standardan. Dao je gol uz dosta promašaja, Kejn je bio odličan, pitam se šta bi bilo da je Totenhem igrao pun gas svih 90 minuta i onda najveće razočarenje već 3-4 kola Firmino, koji je ovo kolo meč počeo sa klupe. Ovo me još više boli jer da nije ušao Firmino, meni bi Ben Mi ušao sa klupe sa 7 bodova. 🙁

Rani transferi

Ukoliko ne koristite WC, onda nemojte da žurite sa transferima. Ima dosta nedoumica oko nekih igrača, tipa kolko će Aguero i Morata biti OUT što može dosta da utiče na našu ekipu, a još nemamo sigurnu informaciju. Naravno tu su i potencijalne nove povrede u reprezentaivnoj pauzi, zato sačekajte. Ova dva igrača su jako bitna jer upravo Čelsi i Siti imaju super raspored u narednih par kola, pa gledajte da ubacujete igrače iz ovih ekipa. Što je sad dosta teško, jer se ne zna ko će predvoditi njihov napad.

Što se tiče moje ekipe, čekaću sa transferom kad prođu sve reprezentativne tekme. Imam 2FT tako da ću sigurno nešto menjati, Firmino mi je prvi na meti za izmenu, ali dosta će zavisi od povrede Aguera i Morate, zato čekam.

  • Kad već spominjem Moratu, treba reći da se sinoć (ponedeljak veče) pojavila informacija da bi mogao biti OUT i do jednog meseca. Još nema nikakvih potvrda o tome, kao i kod Aguera tako da dok ne bude sve crno na belo ja ne verujem.

 

Promena cena

Žezusu je sinoć već skočila cena, a ljudi i dalje ubacuju. Ima super raspored, Aguero je povređen a i Morata je upitan pa svi idu ka Žezusu.

Info da je Morata možda OUT mesec dana ostavila je traga, pa veliki broj menadžera menja Moratu.

Što se tiče 8.kola, pravićemo malu pauzu, pa se družimo od nedelje. Malo odmorite, pa da od nedelje krenemo još jače!

Pozzzzzzzzzz

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply