Fantazi menadžer – pregled 4. kola EF lige

maxbet-baner-desktop

SPONZOR NAŠE LIGE JE KLADIONICA MAXBET!

Došao je red da vidimo kako stoje stvari u našoj ligi posle 4.kola

„Max Bet Engleski Fudbal FPL“

Jedno prosečno kolo je za nama, gde je prosek 44 boda. Tako da razlike u bodovima ovo kolo nisu velike. Jasno je da je bilo dosta pomeranja i tumbanja, pa je tako lider nakon prvog meseca, Uroš pao na 13. mesto. Sve je tu blizu, pa i najmanji kiks će vas koštati gubitka par mesta.

Nakon 4. kola ovan predvodnik je Aleksandar Gajić i njegove „Jorgandžije“

„Jorgandžije“

Aleksandar je skupio prosečnih 44, ali je i to bilo dovoljno da zauzme prvo mesto u našoj ligi. Ima Kejna i Eriksena, to je bitno za narednih par kola, tu je i Lukaku, Alonso, Frimino. Odbrana je dobra, samo Tadić i Vilijan malo škripe. Obojica su bili na klupi u 4. kolu. Aleksandar je trenutno 36. u Srbiji i među 5000 u svetu, što je odlično!

Opaaa Aleksandar je menadžer sa ozbiljnim fantazi iskustvom, čak bi se moglo reći fantazi veteran! Imao je dobre rezultate, konstantan je svih ovih godina. Dakle ozbiljna njuška je to. 😀 Krenuo je jako u ovu sezonu, pa svako kolo sve slabije. Ali verujem ja da će mendažer sa takvim iskustvom to lako rešiti.

A što se tiče meseca…

Bitka za mesec – SEPTEMBAR

Tek je prvo kolo za nama, imamo još tri i stvarno je sve tu, u 20 bodova je oko 50 ljudi tako da će ovde stvarno biti tumbanja. Niko nije baš iskidao ovo kolo, eto najviše je skupio Marko Petrović sa  „FK Neradnicki“ 79 bodova.

Čovek ima Velbeka!! 😀 Samo ću reći Petrović je  to i mene odmah hvata panika, nervoza…nije iz „onog“ klana Petrovića, ali opet.

Ali ćeraćemo se Marko! 😀

Marko je već iskoristio dva čipa Free Hit i Wildcard, čini mi se da je malkice poranio, ali dobro, vreme će pokazati.

Kao što rekoh sve je tu blizu na par bodova, biće ovo gusta borba, zato pamet u glavu i bez naglih poteza.

 

„Engleski Fudbal“

Kao što sam već rekao u video klipu, 75 bodova, dobro kolo za mene i odmah značajan skok. Kejn je napokon proradio, Lukaku je korektan i konstatntan, Dejvis je bio odličan.

Ono što je meni bitno je da imam tri Totenhemova igrača, a oni imaju četiri super kola pred sobom.

Odbrana mi je malo kritična. Naime, Hegazi, Stivens i Jošida su mi jako nesigurni, tako da tu moram nešto da menjam. Ali to nije ništa hitno, pa ću čekati do četvrtka, petka da prođu sve evropske tekme i onda da vidim šta mi je činiti. U banci imam 1,1m tako da imam veći izbor prilikom transfera.

Wildcard, još ne planiram, nema potrebea. Sa 2-3 transfera mogu da sredim odbranu u naredna dva kola, pa neka WC stoji za crne dane.

Napomena za kraj, do početka 6. kola možete da uđete u našu ligu, a onda zatvaramo ligu i svodimo račune!

Požurite!

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply