Fantazi menadžer – pregled 11. kola EF lige

maxbet-fantazi-baner

Sponzor rubrike je Maxbet kladionica

Prosek u ovom kolu je bio 44 boda, tako gledano ovo kolo je bilo ok za nas. Totehnem nas je opet debelo prodao, Kejn pogotovo jer je bio C verovatno velikoj većini. Osim Salaha, niko drugi od “big hitera” nije pokidao, tako da su ovo kolo bodove donosili igrači iz drugog plana, oni jeftiniji.

“Max Bet –  Engleski Fudbal FPL”

Kao što vidite i na tabeli svi su bili tu negde oko 50 bodova. Tako da ovo kolo nije donelo velike promene na našoj tabeli. Milovan drži svoju prednost, Srđan se malkice odvojio na drugom mestu, dok su ostali svi baš, baš blizu.

Borba za mesec – NOVEMBAR

Ovo je tek prvo kolo u novembru, a ostalo nam je još 3.

Momci, ovo kolo svi da se postidimo i sakrijemo u neki ćošak jer nas Nikita odvalila!

Vidim još par poznatih mi imena u ovih TOP 10. Braća Smiljanić su tu (inače moji kumovi). Siniša, od kako se oženio, nema ga na mapi u fantaziju, a bio je dobar, šta bi? 🙂 Hajde sad da uzmeš neki dinar u mesecu, pa lupi keš na sto i reci, ovo je od fantazija. 😀

Da mi vidimo, sta je to skockala “Mala Varnica”! 🙂

“The little spark”

Hmm, ekipa bez Kejna, zanimljivo. Hrabro nema šta i to joj se isplatilo. Sad kad i Lukaku ima dobar raspored,ovde mesta za Kejna ni nema (pošto znam da joj je Morata simpatičan, njega ni u ludilu neće menjati 🙂 ). Dobra odbrana, veza mi se baš sviđa, a i napad je dobar. Ako Kejn ne povileni u narednim kolima, biće Nina dobra.

Ovo je Nini najbolje kolo do sada, ušla je među 500 000 na svetu, 84. je kod nas, ima 2FT za naredno kolo, Ninino vreme je došlo! Kidaj Nikita, nek je sa srećom. Ako zatreba savet, znaš gde me možeš naći, sto pored tvog svakog dana. 😀

 

“Engleski Fudbal”

Na kraju korektnih 47 bodova (išao sam -4) dakle 43 boda. Crvene strelice su tu, ali je to mali pad, tako da sam dobro prošao. Nina me odvalila za 30 boova, kako ću ja sad na posao od srama? 🙂

Šalim se malo, navikao sam ja da idem na posao postiđen, izblamiran, to mi je postalo prirodno stanje.  😀

47 bodova, na kraju sam zadovoljan, jer sve je ukazivalo da će ovo biti baš loše kolo za mene ali sam ipak sam se nekako izvukao. Još da se fudbal igra tačno 90 minuta (bez nadoknade) bio bih presrećan, imao bih 11 bodova više, plus možda neki bonus od Eliota. E sad, šta bi bilo – kad bi bilo…

Odbrana, samo je Denijels ispoštovao, a to je clean sheet gde sam se i najmanje nadao. Denijels je imao i par dobrih dodavanja, malo je falilo za asistenciju (to je taj napadački potencijal zbog kojeg sam ga ubacio). Što se tiče Dejvisa, ovo je kap koja je prelila čašu. Tako da on leti sigurno. Isto važi i za Jošidu, on je isto upitan kao starter i raspored mu više nije tako povoljan. Mada mi se jako sviđa njegova igra nakon kornera, skoro svaki put je bar u polu-šansi, lud je po tom pitanju.

Sredina, tu je smo Eriksen prodao. Ostatak je bio dobar. Ričarlison je na kraju mogao imati i asistenciu, da je Kleverli bio precizan sa bele tačke. Remzi me je opet pozitvno iznenadio, pored asistencije je imao jednu-dve dobre šanse. Jedini vredan pomena u Arsenalu. Na kraju Sterling, izborio penal, imao još jedan zicer nakon Saneovog centaršuta, sve u svemu odradio je svoje kako se to i očekivali.

Napad, Kejna neću kometarisati, bila je to baš slaba partija Kejna. Morata odličan, Vardi dobar, ali bez bodova, što me dosta zabolelo jer sam bio ubeđen da će dati gol.

Odluke koje sam doneo:

1. Transferi – Stouns OUT, Denijels IN, Tom Kerol OUT, Ričarlison IN. Dva pogotka

2.Kapiten – Kejn, naravno promašaj. Ali to je jedna od onih situacija za kojima ne žalim, jer bih ga opet stavio i to bez razmišljanja.

Rani tranfer

Već sam ih napravio brdo, jer sam aktivirao WC. Tako da ću sve transfere i obrazloženje istih, objasniti u zasebnom tekstu.

 

Promena cena

Reprezentativna pauza je pred nama, tako da je sad malo mirnije tržište, cena je već skočila najtraženim igračima. Sane, Džouns, Salah…sad će malo slabije da skaču cene, ali eto sa Azpilikuetom požurite, Vordom, Ričarlisonom.

Ista priča i sa padom cene kao i sa rastom. Kejnu će pasti cena do početka kola, to je izvesno, ali nikako ne savetujem da ga prodajete! Takođe, ima dosta “lakših” povreda, zbog kojih igrači ne igraju za svoje reprezentacije, kao što je Kejnova, Sterlingova, Vinksova, Delfova…to nije ništa ozbiljno, to su samo izgovori da ne moraju da idu da igraju nebitne, prijateljske utakmice za reprezentaciju u periodu kad će za klub igrati svaki četvrti dan. Zbog toga, nemoje da se zalećete i menjate takve igrače jer će oni biti spremni za prvenstvo.

Dakle, imamo manju pauza sad, PL nam se vraća 18.11. dakle imamo 10-ak dana da odmorimo. Zanimljivo je da od 18.11.2017. pa do 03.01.2018. ima da se odigra 11 kola! Ej, znate šta je to!.

Poređenja radi, prvih 11 kola do sada se odigralo za 86 dana, a sledećih 11 će se odigrati za 46 dana!!! Na ostrvu će se lopta šutirati svaka četiri dana. 🙂 Srećni nam praznici!!! 😀

To bi bilo to što se tiče ove naše lige i trenutne situacije. Devojka vodi u mesecu i sa tom lepom i neočekivanom činjenicom završavam ovaj tekst!

Veliki pozdrav!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

3 komentara

 • sesve

  Je li vreme za Wild Card? Pogotovo za mene, tri kola zaredom ispod proseka, a i skoro smo pa na trećini prvenstva. (naravno, ne odma sad, jer je pauza u toku, ali tamo negde sredinom iduće sedmice, kad se svi vrate iz reprezentacija). Što preporučaš da se menja, postava je: Courtois (Forster) – Davies, Lascelles, Bellerin, (Naughton, Dawson) – Coutinho, Richarlison, D. Silva, Alli, (Loftus-Cheek) – Joselu, Morata, Vardy

  • EricC

   Ti kad aktiviraš Wild Card važi ti do početka kola, tako da ga možeš odmah aktivirati sad i do početka 12. kola raditi beskonačno mnogo transfera, tako da ako planiraš da aktiviraš možeš odmah to uraditi i mjenjati tim svaki dan koliko ti je volja.

 • Lukam

  Mogao bih sad da postavim 20 pitanja 😀 Ali idemo ovo sto je hitno 😀
  Da li ostavljati Kolasinca? Sa njim bi ekipa izgledala otprilike ovako:
  Eliot- Dzouns, Kolasinac, Mi – Sterling, Mane, Cupo Moting, Salah, – Morata, Abraham, Kejn.
  Klupa: Morgan, Lasels, Foster, Lofus Cik. (S tim sto bi za dva kola izbacio Fostera i vrv Laselsa ili Morgana.

  Ili druga solucija bez Kolasinca:
  Eliot – Dzouns, Moreno, Mi – Sterling, Zaha, Ricalison, Salah – Morata, (Vardi ili Firminjo) , Kane.
  Klupa: Morgan, Lasels, Cupo Moting (Opet bi za 2,3 kola mogao da promenim nesto u odbrani?

Leave a Reply