Fantazi menadžer – precenjeni napadači

fantazi-millennium

Klik na sliku te vodi na Millennium sajt

                                                PRECENJENI NAPADAČI

Odmah da krenem u vugla!

Kun Aguero – (11.0) – Kun je verujem najbolji napadač i najzahvalniji napadač u istoriji fantazija! Naravno kada igra tj. kad nije povredjen, a to je prilično retko.

Od 7 sezona u Sitiju, jedna srednje žalosna i 6 odličnih, uzevši u obzir minute provedene na terenu. Nikada u karijeri nije dostigao ni 2.600 minuta u sezoni od mogućih 3.420 minuta. Prošle sezone, cirka 1.960 minuta – 21 gol, 6 asist, 22 bonusa. Da je proveo na terenu koliko i Salah, pitanje je ko bi bio najbolji strelac.

E sad, njegova cena od 11.0 nije toliki problem, koliko moje neko ubeđenje da on neće biti prvi špic ekipe… realno, čovek nije miljenik Gvardiole, ovom se mnogo više sviđa Žesus, jer dosta više radi za ekipu, iako je Kun, kada je zdrav, gol mašina.

Cena mu je verovatno za 0.5 veća, nego što jeste, jer je Žesus 10.5, a realno, ako obojica budu zdravi, velika je to kocka ko će počinjati u prvoj postavi.

Npr, Kun u Čelziju (a tako bi legao Čelziju), po ceni od 11.0 bi bio zacementiran. Ovako da dajem 11.0 za napadača koji uopšte nije siguran da li će počinjati tekmu? Hm, no way Hose.

Serhio-Aguero

Džošua King – (6.5)Previše! Pod jedan, po nekom mom sudu, uopšte ne bi ni trebao da se vodi kao napadač. Pretprošla sezona vrhunska, a za prošlu sam znao da će biti takva, nit’ smrdi – nit’ miriše. Jednostavno mislim da su u Bornmutu napravili grešku kad su doveli Defoa, jer je baš on taj koji je “ugušio” Kinga, niti ima tu slobodu u igri, niti je više siguran u prvih 11. Kada im je Totenhem nudio finu kintu za njega, nisu hteli da ga prodaju, a sada imaju Kinga, Vilsona i Defoa da se krljaju za mesto u prvoj postavi. Realno,  Arnaut i Zaha koštaju samo 0.5 više tako da tu je priči kraj.

Ajoze Perez – (6.5) – Ovaj kontam da je miljenik Rafe, a niti je napadač, niti je krilo, tu se nešto muva iza napadača. Prošle sezone 8 golova i 4 asistencije, a do 32. kola, svega 2 gola i 3 asistenicije, iako je redovno cepao po 90 minuta na terenu. Verovatno su mu na osnovu tog finiša i formirali takvu cenu. E sad, te pare ne bih dao na njega jer se za manje para može naći, po meni, bolji napadač (Čarli Ostin je 6.0, a svi znamo da je Ostin) A i raspored Njukasla u prvih 8 kola je toliko težak, ko da su mu ovi iz Sanderlenda pravili. Priča se i o dolasku Rondona u Njukasl, a već je stigao i napadač iz Majnca, Jošinori Mutoa.

Čovek odluke Ajoze Perez

Glen Marej – (6.5) – Za njega sam siguran da ni on nije verovao da može prošle godine da stavi 12 golova! Dosta ih je iz penala, ali šta sad. Marej uvek figurira na početku sezone kao neki napadač iz neke lošije ekipe koji za male pare može nešto da uradi, i onda kad dođe zima, pravac pozajmica u Čempionšip (nešto mi smrducka da mu se takva sudbina smeši ove sezone). Da je 5.5 još i da razmislim, za 6.5 ćao zdravo.

Prošle sezone nije ni imao neku konkurenciju, on i Hemed i to je to u napadu Brajtona.

Sad je došao i Florin Andone, a i ovaj Iranac Jahanbakš će pre igrati neku lažnu devetku nego nekog veznog. Vidim ga već u Lidsu u Januaru. 😀

glen-marej-brajton

Realno, cene za napadače su skroz korektne, ako hoćete da igrate sa 3 napadača, mislim da se može sklopiti fina trojka napadača, a da vam sredina i odbrana ostanu i više nego dobri.

Odoh, počinju Mućke…

Sale Dj.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

1 komentar

  • CZYNWA

    Carli Ostin je daleko najpovoljniji napadac. Pelegrino ga nije volio, a lik je za klasu bolji od Gabijadinija i Bufala, a Longa da ne spominjem, zna kako se daju golovi. Plus Soton fina ekipa, tesko da im se moze ponoviti onako ocajna prosla sezona.

Leave a Reply