Fantazi menadžer – najava 5. kola

Vremena nemamo, tako da idemo jednu super brzu najavu.

Kolo započinjemu u starom, dobrom terminu, subotom za vreme ručka! Ništa slađe nego dobra tekma u lanč tajmu.

Liverpul vs Njukasl, ja imam neke predrasude prema Svrakama i jedna od njih je ako nemate Kuna Aguera, onda zaobilazite Njuku. Toliko su nepredvidivi, bilo da je trener Benitez, Brus ili neko treći. S toga je meni ovde Liverpulova odbrana sigurnija opcija od napada. Neko od ofanzivaca će biti dobar! Fimino mi je čak igrač koji najbolje deluje na terenu, za sad je vrlo dobar i za fantazi. Ja ostajem naravo sa Salahom, ali ne razmišljam o njemu kao kapitenu. Isto bih preporučio i vama. Kul su Crveni, ali ne za kapitena. Čak, ako već insitirate na Cvenom kapitenu, TAA??? A, nije loše zar ne?! Isto moram reći, ako niste na WC (kako ovo dobro zvuči, ako niste na WC 🙂 , naravno mislim na wild card) onda nikako Robertsona nemojte menjati za TAA. Znam da dosta vas razmišlja u tom pravcu, ali Robo je odličan u napadu, samo je pitanje kad će doći neki bodovi.

Brajton vs Barnli, ovu tekmu izdvajam zbog Barnlija, koji kreće seriju super tekmi. Prvo ime kod gostiju je svakako Barns koji je realno top 5 špic od sredine prošle sezone i od momenta kad je Barnli prešao na 4-4-2. Dečko kida, ima dobre i brojke ima i golova. Tako da ova njegova forma nikako nije slučajna. Kod domaćina nema Trosarda, koji me je oduševio tako da bih realno preskočio Brajtonove igrače. Ja imam recimo Rajana i nadam se nekim bodovima. Zapravo oba golmana i Rajan i Poup bi mogli biti dobri za vikend.

Junajted vs Lester, bežite od ove tekme. Iako se Lester polako budi predvođen Vardijem i Medisonom.

Lundstram, kući sa Sautemtonom deluje dobro. Neće biti puno lakših tekmi na papiru. Morate ga staviti u prvih 11.

Totenhem vs Kristal Palas, ne, ne, ovo je utakmica za bežanje! Ništa nisam video, ništa nisam čuo!

Norič vs Siti, ovde uzimamo 70% naših bodova u ovom kolu! Realno, kapiten Sterling,  i onda pojačavamo KDB, skoro pa obavezan. Aguero za par retkih i D Silva, koji je igrao kao mladić ali ipak za one sa većim mudima jer je jako rizičan oko minutaže. A sa druge strane imamo Puki parti, pogotovo jer nema Laporta kod Sitija. A on je Sitiju isto što i Van Dajk Liverpulu dakle, to nije više ta odbrana. Tako da je po meni realno da Norič – Puki da gol. Ali da se nezavaravamo, biće gaženje, brat – bratu lagana 3-4 komada Sitija. Napomena, Mendi je spreman ali neće biti starter, verovatno par minuta sa klupe. Tako da Žinčeko može da odradi još ovo kolo.

Bornmut vs Everton, možda ću poraniti ako kažem da je Everton našao kombinaciju za napad, ali evo, reći ću tako nešto. S toga, Gilfija i Ričarsliona morate ispoštovati bar još ovo kolo. Dinje je sigurica i uz TAA realno nabolji defanzivac za fantazi. U prilog im ide što igraju sa Bornmutom koji igra sa golovima tako da je to samo razlog više da budemo strpljivi sa Evertonovim napadom. Ovo mi sve vuče na prvenac Mozesa Kina! I Na kraju, tajni adut Karamela, Ivobi! Očekuje se da počne do sada kad god je bio na terenu bio je dobar, konkretan i pravio je razliku. Kod domaćina, Kalum Vilson ima 4 x 5 bodova ove sezone, a sad mi miriše na malo više od tih 5.

Za kraj, Oba je sigurica sa Votfordom. A očekujem dobru predstavu od Pepea, koji je pokazao da će biti veliko pojačanje. Samo malo još da se privikne. Isto kao i Sebaljos, koji ima fudbal u malom prstu. Generalno obojica bi mogli upisati neke bodove za vikend. Emeri samo da nađe pravo mesto za Sebaljosa i da ga pusti da igra, bez nekog taktiziranja i rotiranje i bice „must have“!

Naredna 3 kola

Za Barnli je sve rečeno, Barns i Poup, kod Bornmuta imamo izbora: Kalum, Frejžer možda krene, a ja recimo imam Kinga koji ne briljira ali je bar jeftin i na penalima je. Totenhem, mene ni dobar raspored nije ubedio da su vredni pažnje. A kod Sitija već imamo valjda svi po 2-3 igrača tako da se tu ništa ne menja.

Upravo zavrio u tekst i da bacim pogled na poslednje vesti kad imam šta i videti, Ešli Barns ima manju povredu prepone ali se očekuje da bude spreman za vikend. Tako da sve rečeno gore za njega ostaje, ali sa malom dozom opreznosti. Čekajte što duže sa njegovim ubacivanjem. Eto, ja sam svoju dilemu rešio, ovo kolo bez izmena. 🙂

I vremeee je isteklo, nema detaljisanja, samo kratko i jasno. Sterling za C, Ivobi „diferentials“ napakujte što više Sitijevih napadača, Liverpulova odbrana ispred napada i biće to ok, 60+ bodova.

Pozdraaaav

Fantasy Crew

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply