Fantazi menadžer – izbor kapitena 7. kolo

Ako smo nešto kvaliteno mogli da naučimo iz prošlog kola, to je da nema zajebancije sa izborom vice-kapitena! Tako da, pamet u glavu!

Pa da polako preletimo kapitene za ovo 7. kolo.

Hari Kejn –kući sa Sautemptonom

Poslednje 4 utakmice Poslednja utakmica
Dodira u zadnjoj 1/3 terena 72 22
Kreirane šanse (velike šanse) 2(1) 0(0)
Dodiri u 16 m 20 8
Šutevi 11 6
Šutevi  iz 16 m 8 5
Šutevi u okvir gola 6 4

Učinak protiv Sautemptona u PL : 8 utakmica, 8 golova i 2 asistencije

Kvota da daje gol na meču : 1.65

Glasanje za Kapitena kola na Scoutu : 6.mesto – 5.72%

Fun Fact : Protiv Lestera postigao 169 gol u dresu Totenhema u 260 utakmica.

Hari Kejn se polako ali sigurno budi, već tri kola u nizu ima neki učinak u napadu.

Sada mu dolazi u goste, Sautempton, a to je ekipa protiv koje Hari voli da igra, što se svakako vidi iz gore priloženog. Takođe bi se moglo dodati na to i da u poslednjih pet mečeva protiv Sautemptona nije propustio priliku da postigne gol.

A još je impresivniji kada se pogleda učinak kod kuće u poslednje dve utakmice protiv Svetaca: 4 gola i 1 asistencija, što je bilo dovoljno za 17 i 12 poena po utakmici u Fantaziju kada je igrao kući protiv njih u sezoni 17/18 i sezoni 18/19.

Na kraju krajeva njemu se daju i najveće šanse da postigne gol u ovom kolu, čak 58%.

hari-kejn-naslov

 

Tami Ejbraham – kući sa Brajtonom

Poslednje 4 utakmice Poslednja utakmica
Dodira u zadnjoj 1/3 terena 44 7
Kreirane šanse (velike šanse) 5(1) 0(0)
Dodiri u 16 m 20 3
Šutevi 14 3
Šutevi iz 16 m 13 3
Šutevi u okvir gola 9 1

Učinak protiv Brajtona u PL: 1 utakmica, bez ikakvog učinka

Kvota da daje gol na meču : 2.00

Glasanje za Kapitena kola na Scoutu : 2.mesto – 14.85%

Fun Fact : U intrevjuu za BBC, kada su ga pitali, čiji je najpoznatiji broj telefona koji ima u svom mobilnom, odgovorio je kratko i jasno  – Frenk Lampard.

Čelsi traži prvu pobedu kod kuće u ovom prvenstvu, a Ejbraham će biti glavni adut u ostvarenju tog cilja. Tami je preskočio utakmicu u sredu u Liga Kupu, tako da ovaj duel sa Brajtonom dočekuje svež i odmoran.

Imao je zaista lepu šansu sada protiv Liverpula da postigne gol i da produži niz na čak 8 golova u 4 susreta, ali mu je Adrian odbranio zicer. Iskreno, da je dodao do Maunta, to bi bio čist pogodak, malo se ishalavio iskreno u toj situaciji, ali i zaslužio je.

Iskreno, ove cifre koje on ostvaruje u Fantaziju su prilični impresivne, već je imao 2 kola u kojima je imao po 13 poena i jedno sa 14 poena.

I ako uzmemo u obzir Čelsijev napadački stil igre, moglo bi se dosta benefita izvući iz posedovanja Tamija. Vidimo i da mu masa na Skautu poprilično veruje, 2.mesto, što znači da je ispred njega samo Salah, a iza njega takve veličine kao Kejn, Kun, Kdb, Sterling.

Mo Salah – na strani sa Šefildom

Poslednje 4 utakmice Poslednja utakmica
Dodira u zadnjoj 1/3 terena 159 32
Kreirane šanse (velike šanse) 7(2) 1(0)
Dodiri u 16 m 44 10
Šutevi 12 1
Šutevi iz 16 m 10 1
Šutevi u okvir gola 5 0

Učinak protiv Šefild Junajteda u PL : Nije do sada igrao protiv Šefilda u PL

Kvota da daje gol na meču : 1.65

Glasanje za Kapitena kola na Scoutu : 1.mesto – 26.27%

Fun Fact : U izboru za FIFA najboljeg igrača, njegovi Egipćani zaboravili da glasaju za njega tačnije kapiten i trener Egipta nisu ni glasali uopšte, a novinar iz Egipta ga stavio tek na 3.mesto

Kada se pogleda Liverpul, tu je uvek neka nedoumica koga izabrati, Salaha, Manea ili Firmina, ali nekako uvek preovlada izbor na Salaha. Firmino je, po meni možda i u najboljoj formi od ove trojice, ali nemam nekako kohones da njega stavim za kapitena.

Mane je nešto kao povređen, tako da i iznad njegovog imena lebdi neki znak pitanja.

Dakle Salah onda! 🙂

Svakako se vidi u ovom prvenstvu razlika između Sitija i Liverpula sa jedne strane i ostatka lige sa druge strane, tako da napadačka igra Liverpula uvek potencira nekog od njihovih kao kapitena, a i sigurniji su im startnih 11 od Sitija, i uvek se zna da će Salah igrati ako je zdrav. On provodi više vremena i od Manea na terenu. Senegalac generalno uvek izađe iz igre pre Salaha.

Trenutno je Liverpul na cifri od 15 uzastopnih pobeda u PL (u tih 15 pobeda Mane je učestvovao sa 12 golova, Salah sa 9, Firmino sa 6), i sve se čini da će biti i 16-te uzastopne, a Salah u ovoj utakmici stvarno može dobro da se omrsi.

Dodiri u 16 m Pokušaji šuta Šutevi u metu
Kejn 33 20 8
Ejbraham 24 18 9
Salah 57 17 7
  • tabela se odnosi na sve odigrane utakmice do sada
 Potez Ludaka bi mogao da bude Raul Himenez koji igra protiv Votforda.

Svi smo videli na šta liči odbrana Votforda prošlo kolo. Naravno da se to neće ponoviti, ali i Vulvsi konačno moraju da krenu, i mislim da će onaj gol Žote u 95. min protiv Palasa biti neka vrsta inicijalne kapisle da Vulvsi konačno prorade, a kod njih je svakako glavni šraf Raul Himenez.

Do sledećeg teksta, sportski pozdrav.

I da ne zaboravim… UUUUAAA VAR !!

Fantasy Crew

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply