Fantazi menadžer – izbor kapitena 32. kolo

Stiglo je i to prvo pravo duplo kolo! Pržiće se Free Hitovi kao mekike na Štrandu, kuvaće se Divlje karte kao kukuruzi na Štrandu, očekuje se 100+ poena za kolo!

Skratiću tekst maksimalno, neću gnjaviti previše.

1.Kun Aguero

Poslednje 4 utakmice Ukupno
Dodira u zadnjoj 1/3 terena 107 662
Kreirane šanse 3 (0) 25 (5)
Dodiri u 16 m 31 178
Šutevi 17 95
Šutevi u 16 m 13 74
Šutevi u okvir gola 8 37

Sitiju se baš lepo poklopilo ovo duplo kolo. Koliko će mu 35. duplo kolo biti teško kada igra sa Totenhemom i Junajtedom, tako će mu ovo biti limunada. U gostima sa Fulamom, koji ima najlošiju odbranu ubedljivo u celoj ligi i kući sa Kardifom.

Realno, ako Siti ne povuče ručnu, očekuje se jedno 7-8 golova na obe tekme zbirno, a Kun je tu neko ko figurira kao neko ko bi mogao da metne jedno 3 komada.

Kun je pre svega odmoran dočekao ovo duplo kolo jer nije imao nikakvih obaveza u repki, pa se nekako očekuje da počne obe utakmice, dok bi Žesus verovatno počeo u meču u kupu. Iskreno, ne očekujem da Kun odigra više od 70 minuta po utakmici, ali obzirom na kvalitet protivnika i to je dosta za goleadu. On i Sterling su trenutno najbolji tandem u PL, a vrlo verovatno i u Evropi.

Kun u poslednje dve utakmice nije postigao gol, tako da je svakako željan i gladan golova, plus što ima i veliku šansu sada da odmakne na listi najboljih strelaca.

Kun je trenutno ubedljivo prvi na Skautu u izboru za kapitena kola sa skoro 53% glasova.

Do sada protiv Fulama 4 utakmice u PL, 4 gola i dve asistencije.

Protiv Kardifa 2 utakmice u PL, 2 gola i dve asistencije.

Svakako dobra istorija za prvog pika za kapitena u ovom kolu.

2.Rahim Sterling

Poslednje 4 utakmice Ukupno
Dodira u zadnjoj 1/3 terena 156 1048
Kreirane šanse 55 (11) 4 (1)
Dodiri u 16 m 28 236
Šutevi 13 57
Šutevi u 16 m 10 45
Šutevi u okvir gola 9 31

Rahim je u opasnoj formi, to se mora priznati. Prošlo kolo het-trik, a za reprezentaciju 4 gola na dve utakmice. Nekako je on taj koji se uvek prišunja da utera loptu u gol sa pola metra, uvek je on taj do kojeg se lopta odbije. Mislim da je on uz Bernarda Silvu, trenutno Gvardiolin čovek od najvećeg poverenja. Kod njega isto postoji bojazan da može da bude zamenjen, ali po mom nekom mišljenju, manja je ta mogućnost nego li kod Kuna.

Takođe mislim da će i on odmarati u Kupu, i da ovde ima velike šanse da popravi svoj golgeterski učinak. On je trenutno na 15 golova i 13 asistencija, a njegov najbolji učinak do sada u PL je 17 golova i 13 asistencija, tako da ako ovako nastavi, a ima još 7 kola, mislim da već posle ove dve utakmice to može da bude novi najbolji učinak za Rahima Sterlinga.

Trenutno je drugi na Skautu u izboru za Kapitena sa skoro 28% glasova.

Do sada protiv Fulama ima 2 odigrane utakmice u PL i skor od jednog gola.

Protiv Kardifa je na 2 utakmice u PL dao 1 gol i imao jednu asistenciju.

sterling-mančester-siti

3.Eden Azar

  Poslednje 4 utakmice Ukupno
Dodira u zadnjoj 1/3 terena 195 1362
Kreirane šanse 8 (0) 75 (13)
Dodiri u 16 m 20 169
Šutevi 9 76
Šutevi u 16 m 6 51
Šutevi u okvir gola 4 34

Eden Azar je svakako alfa i omega Čelsija i igrač oko kojeg se sve vrti tamo.

Činjenica je da Čelsi i nije u nekoj sjajnoj formi, sistem toplo/hladno, odvale Dinamo u Kijevu sa 0:5, pa rutinski izgube od Evertona 2:0, ali protivnici u ovom duplom kolu su jednostavno takvi da se mora uzeti i neka opcija od njih za kapitena.

Azar je jednostavno taj igrač kod kojeg je stalno lopta, on npr ima više nego duplo dodira sa loptom u zadnjoj trećini terena od Kuna. Odigrao je dve utakmice za repku sada u pauzi, postigao je dva gola. Ne smemo smetnuti sa uma i da je Azar na penalu.

Azar je trenutno treći na Skautu u izboru za kapitena sa skoro 6% glasova.

Protiv Kardifa do sada ima fantastičan učinak u PL, na svega 3 odigrane utakmice ima učinak od 5 golova i jedne asistencije. Protiv Brajtona je isto bio odličan, na 3 utakmice, 3 gola  i jedna asistencija.

Svakako , makar po istoriji duela sa ove dve ekipe, ozbiljan pretedent za kapitena.

Potez Ludaka – Gonzalo Iguain

Nekako mi se čini da ga masa slabo uzima u obzir i za ekipu u 11, a kamoli za kapitena, a zaista može biti lep differentials. Odmoran je, nije igrao sad za reprezentaciju, svakako je miljenik Sarija u odnosu na Žirua, zato su ga i doveli na kraju krajeva zimus.

Do sada ima 3 data gola na 7 utakmica u PL, što je da kažemo solidno. Taman da na ove dve utakmice to popravi.

 

Dakle za ovo duplo kolo:

  1. Kun Aguero
  2. Rahim Sterling
  3. Eden Azar

 

Potez Ludaka – Gonzalo Iguain

To je to, miksajte maksimalno do subote u 12:30h i pažljivo odaberite kapitena za ovo duplo kolo, jer baš može da vam se isplati dobro.

Pozz

Sale Dj

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply