Fantazi menadžer – izbor kapitena 18. kolo

Dosta igrača se nije proslavilo u prošlom kolu, a top igrači kao Mane, Kejn, Son, Vardi, Abraham nisu prebacili 5 poena, neki koji nisu premium igrači, ali su bili u dobroj formi i imali lake protivnike su razočarali, kao npr Griliš i Ings.

Novo kolo nova sreća, aj da vidimo šta će biti u 18.kolu i šta tu može da se iskombinuje.

Markus Rašford –  na strani sa Votfordom
Poslednje 4 utakmice Poslednja utakmica
Dodira u zadnjoj 1/3 terena 117 31
Kreirane šanse (velike šanse) 3 (0) 1 (0)
Dodiri u 16 m 26 4
Šutevi 17 6
Šutevi iz 16 m 9 1
Šutevi u okvir gola 8 3

Učinak protiv Votforda u PL : 4 utakmice, 3 gola , bez asistencije

Kvota da daje gol na meču : 2.20

Glasanje za Kapitena kola na Scoutu : 16.80% – 1.mesto

Fun Fact : Izjavio da je Dejvid Mojes trener koji je zaslužan za njegov uspon u prvom timu Junajteda.

Nekako jedini iz te klase premium igrača koji igra sa lakšim protivnikom. Junajted se sastaje sa Votfordom, koji je zadnji na tabeli, dok su se nekako ostali parovi namestili tako da sve ove jače ekipe igraju jedna protiv drugih. Još kad se uzme u obzir da Liverpul ne igra ovo kolo, nije ni čudo što je Rašford trenutno prvi na Skautu u izboru za kapitena.

Rašford ima 7 golova i 3 asistencije u zadnjih  7 kola u PL, i to je zaista impresivan učinak. Prošlo kolo nije imao nikakav učinak, ali je uputio impresivnih 6 šuteva ka golu protivnika, od toga je čak 5 bilo van 16 metara, što samo  znači da se ne libi da šutne iz bilo koje pozicije.

U zadnja četiri duela sa Votfordom doneo je 31 poen. Votford igra prvu utakmicu kući sa novim trenerom, i svakako će krenuti malo ofanzivnije (a videli smo i protiv Liverpula da su igrali prilično ofanzivno), a to može biti lepa prilika za Rašforda da iz kontre ugrozi gol gostiju. rasford-naslov-1

Hari Kejn – kući sa Čelsijem
Poslednje 4 utakmice Poslednja utakmica
Dodira u zadnjoj 1/3 terena 59 16
Kreirane šanse (velike šanse) 5 (1) 1 (0)
Dodiri u 16 m 14 5
Šutevi 13 2
Šutevi iz 16 m 6 2
Šutevi u okvir gola 4 1

Učinak protiv Čelzija u PL : 9 utakmica, 4 gola i 2 asistencije

Kvota da daje gol na meču : 1.80

Glasanje za Kapitena kola na Scoutu : 8.mesto – 4.24 %

Fun Fact : Kejn objavio na Instagramu video iz Finske sa mini odmora gde se vidi kako skače u sneg sa malog zida. Masa mu na Instagramu poručila “pazi na taj jebeni članak noge”.

Kejn od dolaska Murinja uživa na igrama na Vajt Hart Lejnu – 3 utakmice i 4 gola i asistencija do sada. U zadnja dva meča kući protiv Čelsija je postigao po gol, a Čelzi ove sezone još nije uspeo da sačuva mrežu u gostima u PL.

Generalno Kejn igra dosta više napred kod Murinja i svako kolo je potencijalna šansa da Kejn ponovi onakav učinak kao protiv Barnlija pre par kola. Meni je jedino krivo što Eriksen ne igra, jer po meni, on zaslužan bar za jedno 30 % svih njegovih golova u PL do sada.

I sam Kejn je igrač koji je nikad neće lako odreći borbe za titulu najboljeg strelca lige i iako zaostaje sad za Vardijem 7 golova, i naravno ako ga posluži sreća da izbegne povrede tog članka, vrlo lako može da se u nekom kratkom roku umeša ravnopravno u tu borbu za najboljeg strelca lige.

Džejmi Vardi – na strani sa Sitijem
Poslednje 4 utakmice Poslednja utakmica
Dodira u zadnjoj 1/3 terena 61 19
Kreirane šanse (velike šanse) 3 (1) 0 (0)
Dodiri u 16 m 31 9
Šutevi 15 5
Šutevi iz 16 m 14 4
Šutevi u okvir gola 7 2

Učinak protiv Sitija u PL : 9 utakmica, 5 golova i 1 asistencija

Kvota da daje gol na meču : 2.80

Glasanje za Kapitena kola na Scoutu : 4.52% – 7.mesto

Fun Fact : Ne mogu više da vadim fun factove za Vardija. 🙂

Vardi je prošlo kolo razočarao realno, sa samo 5 poena, pogotovo ako se uzme u obzir da je protivnik bio Norič. Ipak, obzirom da već 9 kola uzastopno donosi neki učinak u napadu, zaslužuje i čak kad igra protiv Sitija da se nađe u predlogu  za kapitena. A i ima sasvim solidan učinak do sada protiv Sitija.

Trenutno je prvi igrač u fantaziju po broju bodova. Ni Siti više nema tako jaku odbranu, do sada su uspeli na Etihadu svega tri puta da sačuvaju mrežu. Siti će napasti Lester, to nema dileme, ali Lester nije Arsenal, Lester razvija jako dobre kontre, Medison deli jako dobre lopte, a Vardi je svakako prebrz za bilo kojeg štopera iz Sitija.

Vardi je i na penalu, kao i Kejn i Rašford, a kad vidimo šta sve VAR radi, to treba uvek imati na umu.

dzejmi-vardi

Dodiri u 16 m Pokušaji šuta Šutevi u metu XG očekivani golovi
Rašford 95 57 24 10.95
Kejn 76 45 16 5.40
Vardi 104 46 27 10.65
  • tabela se odnosi na sve odigrane utakmice do sada

Potez Ludaka – Svakako Raul Himenez. Em se lepo slaže u napadu sa Žotom a posebno Adama Traoreom, em mu je protivnik Norič. Norič kao ekipa ima jednu osobinu da zna da se uzkurči protiv jakih ekipa kao što su Lester i Siti pa da ne primi više od jednog gola, ali protiv ovih osrednjih ekipa, u koje spadaju i Vulvsi zna da primi poprilično golova. Tako da Raul može biti sasvim lep izbor.

Za ovo kolo dosta… Svako dobro.

Fantasy Crew

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply