Fantazi menadžer – finalna runda SP

Millennium - EF

Klik na sliku vodi vas sajt millenniumbet.rs

E da, prođe još jedno Svetsko Prvenstvo, dobili smo nove prvake. Francuzi su po drugi put najbolji na svetu, a Hrvati su pobrali mnoge sipmatije uključujući i moje i bez obzira što su ostali bez titule, realno su oni najveći pobednici jer ama baš niko nije očekivao da će doći do finala.

Gotovo je SP, gotov je i fantazi za isto.

Pa da vidimo ko je na kraju bio najbolji u našoj ligi.

„Millennium –Engleski Fudbal SP“

Ovo je konačan poredak, TOP 10 na kraju, to su momci koji dobijaju nagrade. Kao što vidite bilo je jako uzbudljivo na samom kraju, jedan jedini bod je prevagnuo u korist „Djusko 92“, „Veljko99“ je odmah iza sa bodom manje. Oni su jedini koji su nakupili 400+ bodova.  Podium zatvara „Karadex“ sa 396 bodova.

Velike čestitike svima, nije bilo lako igrati fantazi u ovakvom formatu, bilo je potrebno da ste konstatno dobri, jedno slabo kolo i ćao, otpali ste…tako da momci stvarno svaka čast! Momci čekamo vas na FPL, pa da vidimo koliko ste stvarno dobri! 😀

„Djusko 92“

Djusko je završio kao 71. na svetu. Bravo, bravo! Ekipa, Belgija i malo Francuza, kratko i jasno. Definitvno je Belgiska odbrana predvođena Munierom odnela prevagu!

Što se tiče momaka koji su bili bolji od ostalih u poslednjoj, finalnoj rundi.

Boga mi momci su kidali i ovu poslednju rudnu, 77 bodova je odličan rezultat. Markan07 je izdominirao!

Iskoristio je čip „Maximum captain“ a pošto je imao Muniera u ekipi onda je sve jasno. Isti slučaj kako kod Djuska, Belgija i Francuska i to je to. Njemu je u prvih 11 samo Lukaku nije doneo nikakve bodove.

A kako sam ja prošao…pa srednje žalosno. Moji „Experti“ i nisu toliko stručni bili. 🙂

U finalnoj rundi sam skupio 39 bodova, Francuska odbrana me prodala. Nisam očekivao gol Hrvata, a kamoli dva. Ostatak je bio korektan, tu ne mogu da se požalim. Oko 12K sam završio, u našoj ligi sam ispao iz Top 100 pa sam završio kao 117. Važno je učestvovati. 🙂

Ljudi, to je to, družili smo se mesec dana, probao sam koliko toliko da pomognem, olakšam, ali ni ja sam nisam imamo žiža pa se to odmah oseti, jedostavno to nije to. Ali ponavljam, trudio sam se tako da se nadam da nećete zameriti. Što se tiče SP, vidimo se za četiri godine…ali zato FPL kreće za manje od mesec dana, da li ste spremni?!?!!?!?!

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply