Fantazi menadžer – EF liga 33. kolo

fanta-baner-ef-maxbet

Biće ovo jedan brzinski osvrt na dešavanja u našoj ligi, žuri se na revanš LŠ u Rock n Fork. Valja se opiti uz dobar fudbal večeras. 🙂

Generalno, ovo kolo je bilo sa malo bodova. Niko nije prokidao, dakle kapiteni nisu doneli brdo bodova i to je to. Od ostatka, Vardi je nastavio seriju, Sančez takođe. Pogba je iskočio kao junak mančesterskog derbija, Milivojević ne posustaje u Palasu, Eriksen je bio jedan od boljih. Sterling, Sane, Aranut svi po asistenciju, nije loše s obzirom na jako teške protivnike. Obamejang ispoštovao, bio je korektan sa jednim golom. Nekako je Kejn najviše razočarao, svega jedan bod, a od ekipa Brajton i Čelsi su podbacili.

“Max Bet – Engleski Fudbal FPL”

Ljudi moji pa ovo ni Hičkok ne bi režirao! 😀 Pet kola pre kraja, prva četvorica su u 7 bodova!!! Aleksandar je sa svojim Volovima napravio pravi mali podvig u poslednjuh par kola i ne samo da je sustigao vodeće, već je sad i zaseo na vrh! Ima jedan bod predosti u odnosu na drugog Aleksandra “Jorgandžije”, dok je Mića Longinov pao na čak treće mesto i zaostaje 6 bodova za prvim, a ujedno i meni beži za jedan bod. Bogami, prijatelji, ćeraćemo se mi do posldnjeg kola. 😀

Ovo 33. kolo je bilo prvo kolo u aprilu.

Borba za mesec – APRIL

Round 1

U aprilu imamo četiri kola, dakle još tri su nam ostala. Kao što vidite, najbolji u ovom kolu je bio Zoran Glišović “Disaster Athletic” sa 68 bodova. Svega tri boda više od prvih pratilaca Dušana Popovića “dukantula”, Aleksandra Mioćinovića “Volovi” koji su skupili po 65 bodova.  Dakle još tri kola nam ostaju u aprilu, od toga je jedno duplo, jedno polovično i jedno normalno. Tako da nismo ni blizu odluke ko će uzeti mesec, ni blizu!

“Engleski Fudbal”

Prosek je bio 32, tako da ovih mojih 47 nije lose. Moram biti zadovoljan. To je bilo dovoljno za novi skok, napoko sam završio kolo u TOP 1K, sad sam 736. na svetu što je fantastično.

Imao sam malo sreće ovo kolo  da mi Smoling kao druga rezerva uđe sa 7 bodova, ali isto tako sad me brine Kristijansen. Da li će igrati naredno kolo? Ukratko, pored Monreala i Kristijansena koji su presedeli meč na klupi, nekako me najviše razočarao Glen Marej. Očekivao sam da će doneti neke bodove ovo kolo, bio sam ubeđen. Možda sam i od Alija očekivao malo više. Vilijan je imao jedan zicer i par još dobrih prilika, kao i par ključnih pasova koji su lagano molgi biti asistencije. U poslednjih 15min je nestao sa terena, nigde ga nije bilo, to me malo brine. Ali opet je neki generalan utisak da je bio jedan od opasnijih kod Čelsija. Vardi nastavio sa dobrim partijama, dok Marez ćuti, ali ne brinem se za njega, doći će golovi od njega u naredih par kola.

Tako da sam ja u principu prilično zadovoljan sa svojom ekipom.

Rani transferi

Neće ih biti, čekaću petak/subotu jutro pa ću onda menjati. Već znam da će Obamejang biti zamenjen ili za Kejna ili Lukakua. To je ona velika dilema, koju moram nekako razrešiti. I to će biti sve od mojih izmena ukoliko ne bude nekih nepredviđenih povreda.

Ljudi, cene miruju. Tako da nema potreba da  kačim eventualne promene. Ustvari okačiću samo pad cene, tu je možda zanimljivo.

Ovde su Ben Mi i Mihtarijan najpopularniji igrači. Ben Mi je upitan i pred ovo kolo. Iskreno po onome što se piše meni ne obećava njegova situacija. Reč je o udarcu u cevanicu, koja je otekla pa  treba vremena da to sve splasne. Jasno je da nije reč o nekoj nezgodnoj i ozbiljnoj povredi, ali je potrebno vreme da sve o splasne. Dok je Miki definitivno OUT i za ovaj vikend.

To je to ukratko, strašna gužava na vrhu i početak novog meseca!!!

Veliki pozdrav od mene.

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

3 komentara

Leave a Reply