Fantazi menadžer – EF liga 27. kolo

fanta-baner-ef-maxbet

Nisam proveravao, ali sam skoro siguran da je ovo kolo sa najviše bodova, prosek je bio 61 bod što je stvarno puno. Svi su sipali, odbrana je malo bila slabija, ali je- napad sve to nadoknadio.

„Max Bet – Engleski Fudbal FPL“

Ako nisi skupio stotku, ovo je onda loše kolo. 😀 Kao što vidite, Mićko se vratio na čelo. Posle jednog kola na drugom mestu evo ga opet na čelu. Ima 4 boda prednosti u odnosu na Aleksandra i čini se da će njih dvojica da se smenjuju do kraja sezone na prvom mestu jer je prednost zanemarljiva. Ujedno i njih dvojica su se lepo udaljila od moje malenkosti, 40-ak bodova, nije puno s obzirom da imamo još 11 kola do kraja, ali nije ni malo.  Milovan je sada 2. u Srbiji i 127. na svetu, dok je Aleksandar 3. u Srbiji i 155. na svetu. Ja bih rekao da imamo poprilično jaku ligu. 😀

U ovom rekordom kolu, po broju bodova, kao bolji od ostalih se izdvojio se Aleksandar Mioćinović sa njegovim  „Volovima“. On je sakupio ogromnih 118 bodova.

„Volovi“

I Volovi nekad znaju da odrade posao. Aguero kapiten, naravno. Firmino je tu, kao i Salah. Milivojević, Sterling, Noton u odbrani to je onako malo drugačije, dupla Čelsijeva odbrana nakon ove krize, zadržao je duplu Čelsijevu odbranu. Evo sad mu se to isplatilo. Ovo je jako lepo izbalansirana ekipa, dosta jaka odbrana, sredina isto dobra pogovoo ako Milivojević nastavi ovako, a čini se da nema nameru da staje, e u napadu je bez Kejna, ako je u prethodna tri kola imao izgovor u teškom rasporedu, sad ga više nema.

Primetio sam da dosta ljudi nema Kejna, s obzirom da Totenhem ima super raspored pred sobom, baš me zanima kakav im je plan oko Kejna? Da li planiraju da ga ubacuju ili će rizikovati i ići bez njega? Glupo je vaditi Aguera, a ubacivati Kejna, verovatno su tako svi planirali, ali kako da izbacite Aguera nakon 4 data gola?!?! Biće baš zanimljivo videti šta će raditi… Uostalom, naš vodeći dvojac Milovan i Aleksandar nemaju Kejna, što mi je jako zanimljivo 🙂

Borba za mesec – FEBRUAR

Round 2

Prošlo je i drugo kolo i sad nam ostaje samo još jedno kolo u februaru.

Trenutni lider je Nikola Ždero “Aspilicooleta”, sa šest bodova ispred Aleksanda i njegovih “Jorgandžija” koji deli drugo mesto sa Aleksandrom Savićem “Šank”. I ostatak je blizu 16 bodova deli prvog i desetog, tako da će biti ovde još puno tumbanja. Save, na drugom mestu, bravo Doco, hajde da uzmeš i ti neki dinar, znamo da voliš kladu više nego leba jesti. 😀 Slavuj je još u igri, ne da se “Legionarie”,  hajde momci, stisnite ovo poslednje kolo!

Čeka nas jako zanimljivo poslednje kolo u februaru, jedva čekam! Srećno svima!

„Engleski Fudbal“

Nije loše. 107 bodova, daleko iznad proseka (61 bod), tako da smo zabeležio novi skok. Na ivici smo 1K, sledeći cilj 1K i recimo u TOP 10 u Srbiji. Da se nisam halavio, pa da sam išao sa samo Poupom iz Barnlija, a da sam stavio Robertsona umesto Mia, bilo bi još bolje ali nikako ne smem biti nezadovoljan. Samo neka ovako nastavi. Ovo je moje nabolje kolo u ovoj sezoni a drugi put prelazim stotku. 😀

Odbrana, samo je Noton doneo bodove, ali zato je doneo bodove za dvojicu, clean sheet, asistencija i bonus 2, ukupno 11 bodova. U sredini i napadu je samo mučeni Lingard podbacio. Ostali su svi bili dobri, čak šta više bili su odlični. Mada je Kejn morao bolje, trebalo je bar još jedan gol da postigne. Ali za njega se bar ne brinem.

Rani transfer

Imamo vrlo specifičnu situaciju sad. Naime, sledeće kolo PL se igra u subotu 24. februara, dakle vikend pred nama nema PL. Ali zato se igra FA kup, zato imamo LŠ. Tako da sačekajte sve da prođe pa onda pravite transfere. Ovaj FA kup za vikend je jako bitan jer ćemo znati ko igra, a ko ne igra u 31. kolu. Recimo, ako Siti sa Viganom odigra nerešeno u FA kupu, onda Siti i Arsenal neće igrati svoju meč u 28. kolo jer će Siti morati da igra uzvrat FA kupa. Tako da navijamo da ne bude nerešeno na meču Vigan vs Siti. 😀 Dakle, dosta toga ćemo saznati posle vikenda, a plus tu je i LŠ. Tako da zaboravite na rast/pad cena, ne isplati se. Sačekajte da sve prođe pa onda menjajte.

Ali, ja sam već napravio jednu izmenu. 😀 Imao sam 2FT i i samo zbog toga sam pravio rani transfer, jer ima još jedan kojeg čuvam kad sve prođe. Ja sam izbacio Lingarda koji je bio potpuni promašaj, a umesto njega sam ubacio Delofeua. Koji ima dve vezane utakmice pred svojim navijačima Everton i Vest Brom, a ima i sigurno 31. kolo. Možda sam malo poranio, ali imam još jedan transfer ako budem morao da menjam nešto, ako se nešto neplanski desi. Delofeu skače cena, Lingardu pada tako da tu gubiom 0,2m, a to nisam želeo pa sam malo rizikovao sa ranim transferom. Ali ponavljam, to sam uradio samo jer sam imao 2FT, da sam imao jedan transfer čekao bi kad sve prođe.

Iskreno, ja sam imao skroz druge planove, planirao sam i Azara ili Aguera da menjam, ali obojica su pokidali pa mi je sad jako teško da iz zameni, vidite kako se lako planovi izjalove na fantaziju. Kako god, opet sam jako zadovoljan sa ekipom za naredno kolo, nadam se da će biti bodova.

 

PROMENA CENA

Raste cena

Pada cena

To je to, što se tiče naše  lige nakon ovog 27. kolo. Jako je zanimljivo u vrhu, kako za mesec, tako i u generalnom plasmanu. Sad imamo malo pauzu od 10-ak dana bez PL, ali ima pregršt dobrog fudbala, koji može da utiče na naše ekipe, na naše transfere. Tako da ćemo to sve ispratiti pa se čujemo kad sve prođe, da vidimo gde smo.

Veliki pozdrav!

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply