Fantazi menadžer – EF liga 26. kolo

fanta-baner-ef-maxbet

Kakvo kolo! Kolo samo sa jednim clean sheet-om. Kolo bez Alonsa, Džonsa, Kristjansena, tako da slobodno možemo reći da smo igrali bez odbrane ovo kolo. S toga je donekle i prihvatljivo što je ovo bilo malo slabije kolo.

Kako stoji naša liga?

„Max Bet – Engleski Fudbal FPL“

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puče bomba!

Trčite ljudi, skrivajte se, neko sranje se sprema. Pokupite sve najbiliže, bežite u podrume…smak sveta je blizu. Ovo je početak kraja, MILOVAN LONGINOV „BubamaromU90“ više nije prvi u našoj ligi! Koja je svha života posle ovoga? 🙂

Šalu na stranu, ali ovo je krupna stvar, pa brat, bratu jedno 20-ak kola sigurno je bio na čelu, ali evo ga, 11 kola pre kraja je pao na drugo mesto. Čovek koji ga je prestigao je „Jorgandžija“ Aleksandar Gajić. Aleksandar ima sad 2 boda više od Milovana, ovo će biti borba titana do kraja. Njih dvojica su se malo odvojili od ostatka, imaju 30-ak bodova predosti u odnosu na prvog pratioca i trenutno trećeplasiranog Nevena „Savage Animals“.

Uuuuuuuuuuuu, kako će biti zanimljivo do kraja!

Mićko je podbacio (kao i velika večina ovo kolo) skupio je 45 bodova, dok je Aleksandar navukao lepih 68, čak 23 boda više i eto ga na prvom mestu. Šta je sve trebalo da se desi da Mićko siđe sa čela.

„BubamaromU90“

Prvo, morali su i Alonso i Džons da ne igraju, a da Longinovu pritom ni cela klupa ne igra. Naravno, kapitena je morao da promaši.

Drugo:

„Jorgandžije“

Aleksandar je morao kapitena da ubode i Milivojević je presudio vezni od 4,7m je odlučio ko će biti prvi nakon ovog kola.

Nekako u senci ove borbe oko prvog mesta u generalnom plasmanu, se nalazi borba za mesec. Ovo je bilo prvo kolo u februaru, tako da je prvi u mesecu momak sa najboljim skorom u ovom kolo, a to je Milan Totić „Totijevi puleni“.

„Totijevi puleni“

Totijevi puleni su skupili odličnih 79 bodova (odlični kad se uzme u obzir da je prosek bio 43 boda). Što je Milanu donelo skok na 39 mesto u generalnom plasmanu. Šaćiri, Gros, Salah kapiten, Smoling…čak je i Šoa ostavio na klupi. Može kako hoće, ne trebaju mu njegovih 6 bodova, svakako je najbolji u ovom kolu.

 

Borba za mesec – FEBRUAR

Odmah da kažem, da u febraru ima 3. kola, dakle još dva nas čekaju do kraja meseca.

Milan ima četiri boda predosti u odnosu na Nikolu „Azpilicooleta“ i Željka „Winning Eleven“ koji dele drugo mesto sa 75 bodova. Opaaa, pa tu je i Milan Slavujević, sa svega 10 bodova zaostatka. Idemo Slavuj, gazi uhuuuuuuuu! 😀 Svi su tu blizu, biće napeto.

„Engleski Fudbal“

Pa, 55 nije loše. Mada ne mogu a da ne pomislim kako bi bilo da je Kejn pogodio prvi penal…No šta je tu je, moram biti zadovoljan i sa ovih 55. Opet su zelene strelice, sad je to malo osetniji skok, upao sam u TOP 4k, idemo dalje.

Poup je bio dobar, 5 bodova, a primio je jedan gol, ustvari to je odlično. Ostatak odbrane ništa. Robertson je igrao, pre par dana u 25. kolu je isto bio starter pa izgleda je on zacementirao svoje mesto. Keni je takođe igrao, ali to je samo jer Kolman nije spreman da odigra dve tekme u par dana. Tako da Kenija moram menjati. Noton, kojeg sam ubacio umesto Masuakua, nije ništa uradio ali ima dobar raspored tako da od njega tek očekujem bodove. Sredina, Lingard je jedino veliko razočarenje, četvrta utakmica bez bodova, spreman je da leti ali ja ću mu ja verovatno dati još jednu šansu. Azar i Šaćiri su napokon doneli bodove, obojica po 8 bodova. U napadu Kejn, već znate sve, dok je Aguero prvi put u poslednjih 5 kola ostao bez bodova.

Rani transferi

Svonsi, Hadersfild i Totenhem igraju utorak/sredu ponovljene mečeve u FA kupa, pa valja sačekati, za svaki slučaj. Mada, ja ne planiram da pravim nikakve izmene, jer mi se sviđa moja ekipa za naredno kolo. Tako da ću sačuvati transfer za sledeće kolo, osim ako ne bude nekih povreda.

 

PROMENA CENA

Raste cena

Pada cena

Ovo je u neku ruku istorijsko kolo za našu malu ligu. Imamo novog lidera u generalnom plasmanu, nova era počinje…era Jorgandžija, samo koliko će trajati?

Uostalom, bilo je vreme da Milovan sjaše malo sa prvog mesta, zajahao i ne pušta, kao da se rodio na prvom mestu „Max Bet – Engleski Fudbal“ lige. 🙂 Šalimo se naravo, ali ove promene u vrhu daju samo na zanimljivosti u samom finišu. Svaka čast svima, lepe su to brojke!

To bi bilo sve od mene, kad je reč o ovom pregledu naše lige i moje ekipe…veliki pozdrav!

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply