Fantazi menadžer – EF liga 23. kolo

fanta-baner-ef-maxbet

Može se reći da je ovo bilo dobro kolo, dosta golova, dosta bodova. Da vidimo kako se to odrazilo na našu tabelu.

„Max Bet –Engleski Fudbal FPL“

Vodeći dvojac se drži. Milovan je i dalje na sigurnom odstojanju (28 bodova prednosti), Aleksandar je drugi, ali sa svega 7 bodova prednosti u odnosu na Nevena, koji se probio na treće mesto. Ni ostatak ekipe nije daleko, razlike su do 10 bodva, dakle baš je blizu i neizvesno.

Borba za mesec – JANUAR

Round 2

Ostala su nam još 2 kola u januaru. A trenutna situacija je sledeća.

Ljubomir Vidanović „Spiderpigs“ se probio na čelo tabele, ima 5 bodova predosti što je ništa. Sledi ga Nikola Milinčić „Vajsmilerovi Tigrovi“, Milan Janković „caffe media“, Predrag Milićević „Stativa“ i Danijel Gornjaković „Pulani“. Da je sad kraj januara ovih pet momaka bi dobili nagrade, ali nije…moraće još malo da sačekaju i da se dosta potrude da sačuvaju svoje pozicije.

Moram posebno da izdvojim i pohvalim Predraga Milićevića „Stativa“, koji je jedini među nas 250 fantazi paćenika uspeo da skupi 100+ bodova!

„Stativa“

Briljantnih 103 boda! Odličan napad, u sredini je samo Sterling omanuo, Alonso i Džonson u odbrani. Zanimljivo je da Predrag nema Salaha, hmmmm, pitam se šta će raditi po tom pitanju, jasno je da se teško može bez Salaha. Ovo kolo je proguralo Peđu na 39. mesto u našoj ligi ukupno i na četvrto mesto u mesecu. Odličan skok. Samo tako nastavi, svaka čast još jednom!

„Engleski Fudbal“

Sve dok su zelene strelice tu moram biti zadovoljan, 78 bodova (74 kad oduzmem -4 za transfer) nije loše s obzirom da sam promašio kapitena. Rizikovao sam sa Aguerom i to mi se obilo o glavu jer je Kejn doneo 13 bodova. Salah me je izvukao, dosta menažera je menjalo Salaha tako da je njegovih 11 bodova taman anuliralo to što mi Kejn nije bio kapiten. Plus, odlični Arnaut i Son, koje većina ima, ali opet se nekome omaklo pa nema obojicu. U odbrani je samo Džons doneo bodove. Dakle, minimalni skok, zadovoljan sam!

Gerelano sam zadovoljan sa ekipom, samo nekako Alonsa da ubacim i ja sam miran. U banci imam 1,9m tako da je plan da sačuvam transfer naredno kolo i da onda sa 2 FT ubacim Alonsa. On je jedini od igrač kojeg moram imati, a trenutno ga nemam. 🙂

Rani transfer

Kao što sam rekao, ne planiram da pravim izmene za 24. kolo jer sam vrlo zadovoljan sa ekipom. Alonso me muči jer ga nemam, ali mislim da će morati još jedno kolo da prođe pre nego što ga ubacim. Za tu izmenu moram napraviti 2 izmene, dakle morao bih ići -4 što nikako ne želim jer igrače koje trenutno imam imaju super raspored za sledeće kolo. Tako da idem bez izmene, pa ćemo videti šta će biti za 25. kolo.

PROMENA CENA

Raste cena

Pada cena

To je to što se tiče 23. kola. Bez većih promena, u borbi za mesec je uvek zanimljivo, imamo još dva kola tako da je to još sve daleko od poznatog.

Veliki pozdrav od mene, a mi nastavljamo sa analizama za naredno, 24. kolo.

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

3 komentara

Leave a Reply