Fantazi menadžer – beleške 22

fanta-baner-ef-maxbet

Povrede

Dosta sitnih povreda imamo u ovom trenutku. Prvo Salah, kažu namanje 2 nedelje je OUT, da li to znači da treba da ga prodajemo? S obzirom da se PL vraća 13. januara, ja bih ostavio Salaha, možda bude spreman. Žezus je OUT 4-6 nedelja, vreme da Aguero učvrsti svoje mesto, ako možete svakako ubacujte Kuna. Rouz se isto povredio, ne zna se koliko je ozbiljno ali to bi značilo da bi Dejvis mogao opet da postane zlata vredan.

Rijad Marez kao nekad

Opet je motivisan, nabrijan to se vidi. Igra  odlično kao u šampionskoj sezoni. Već dugo leti „ispod radara“ vreme je da ga ozbiljnije shvatimo. Lester ima ok raspored pred sobom, moglo bi biti dosta Marezovih bodova u nastavku.

Njukasl se uozbiljio

Dva vezana clean sheeta i pre toga samo jedan primljeni gol od Sitija. Dakle, Benitez je zategao odbranu. Ja verujem da to ima i sa time što se kapiten, Lasels vratio u ekipu, kao i njegov parter Klark. Obojica odlične opcije, dobri u skoku, bonus bodovi, jednom rečju odlične opcije za naredni period.

Lingard, igra fudbal života

Samo je Hari Kejn dao više golova u decembru od Lingarda, šta vam to govori? Govori koliko Lingard kida u ovom trenutku. Lingard je dao 5 golova u decembru, a Kejn 8. Lingard dobro nastavlja i u januaru, odmah gol protiv Evertona. Pogba je imao 2 asistencije, dvojac Junajteda koji svakako morate imati na radaru.

A toliko je obećavalo

Naravno, pričamo o duplom kolu Totenhema i Vest Hema. Dosta se nada polagalo pre svega u Petlove. Naravno Kejn je bio glavna zvezda, očekivalo se da pršti sa svih strana, a na kraju, duplo golo. 😀 Sa jednim golom se donekle izvukao, kao i Eriksen sa asistom. Kod Vest Hema, Kerol dva gol, ali na njega niko nije ozbiljno računao. Arnaut igrao samo jedan meč, samo asist. Sve u svemu jako tanko, to neka nam bude za nauk kad sledeći put budemo imali duplo kolo.

Opet malo o Luku Šou

On kad igra, redovno je dobar. Zadnja 3. kola je igrao po 90min, imao je 2 clean sheeta, 8 dodira u 16m, 7 šuteva na gol, 5 stvorenih šansi i 17 centaršuteva, nije loše. Problem je što njegovo mesto zavisi od povrede drugih. Mada, ja se sve nadam da će moći da se progura nekako, jer je stvarno dobar igrač, a još je mlad, može da napreduje.

 

  • Sterling i KDB ne posustaju, jedan je obavezan, dvojica? E to je već vaš izbor.
  • Andi Kerol, samo da je poranio jedno kolo, sa golovima, sad bi ga svi imali za duplo kolo, ovako je samo tu na radaru. Ima dobar raspored Vest Hem.
  • Alonso, najbolji „mid price“ veznjak i špic??? 😀
  • Metladn-Najls – šteta što se vodi kao vezni.

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

5 komentara

Leave a Reply