Fantazi menadžer – beleške 13

maxbet-fantazi-baner

Sponzor rubrike je Maxbet kladionica

Pogback is back

Koliko Pogba znači Junajtedu!!! Prosto je preporodio Đavole momentalno sa svojim povratkom. Gol, asistencija ali i mnogo, mnogo više smo videli od Pogbe ovog vikenda. Junajted sa njim deluje opet jako dobro, a sam Pogba deluje kado odličan izbor za našu vezu. Požurite dok mu cena ne skoči drastično, 8m deluje kao krađa.

Da li se usudimo ići bez Kejna?

Još jedan veličanstveni debakl Harija Kejna. Da li je to kap koja je prelila čašu? Ja nemam hrabosti još da prodajem Kejna, ali ne mogu da kažem da ne razmišljamo to da učinim u bliskoj budućnosti. Morata deluje odlično, Lukaku sa Pogbom iza je znatno opasniji. Da li bi taj ekstra keš mogao da pametno da se uloži? Svakako. Da li bi se svako kolo tresao 90 min dok Totenhem igra? I to je tačno. 🙂 Ne kažem da treba da ga menjamo, ali bar da razmislimo o tome.

Slučaj Aguero/Žezus

Ovaj slučaj ne bi rešili ni dobri detektivi, a kamoli mi. Imamo nove dokaze da budemo bliže rešenju.

Pravilo kaže, van Etihada Žezus uvek počinje, tako je bilo i sad.

Morata i Azar tandem koji obećava

Morata ističe ono najbolje kod Azara. Azar je sa Moratom igrao u tandemu 7 utakmica i dao je 5 golova i imao je 3 asistencije. A na 5 od tih 7 je bio igrač utakmice, dok je bez Morate nastupao u 3 utakmice i u te 3 utakmice je bio bez golova, bez asistencija. Utakmicu sa Sitijem računam kao da Morata nije igrao jer veći deo utakmice i nije, a uzete su u obzir utakmice u svim takmičenjima. Tandem koji obećava u narednim kolima.

Novi momci u kraju

Šuškalo se o njima, ali sad smo dobili i potvrdu da smo dobili dva nova super povoljna špica. Oumaru Niase 4.9m i Kalum Vilson 5,9m. Obojica sa dobrim rasporedom pred sobom, obojica u dobroj formi dočekuju sledeće protivnike. Niase gol i asistencija, Vilson 3 komada. Nije loše za te pare. 🙂

Još treba izdvojiti:

 • Salah ne staje, opet dva komada, sve ukupno 9 u ovoj sezoni, dakle, on je prvi strelac PL. Postigao najviše golova u istoriji Liverpula u PL nakon 12 kola.
 • Arsenal je odradio domaći zadatak, odlično su odigrali taktički protiv Totenhema. Moramo motriti Tobdžije, odbrana je posebno zanimljiva.
 • Kristensen opet ispred Luiza, koji je ovog puta bio na klupi.
 • Moreno je ipak sigurniji od Gomeza!
 • Konji ponovo jure! Kako je Murinjo rekao nakon pobede od 0:4 nad Svonsijem, “ponekad treba pustiti konje da se istrče”. Sad su njegovi “konji” opet bili rastrčani.
 • U subotu je palo 26 golova na 8 utakmica, prosek 3,25 gola po tekmi, a imali smo 6 clean sheet-ova, neverovatno 🙂
 • Malo je i dupla Barnlijeva odbrana, treba trojicu defanzivaca iz Barnlija i mirni smo! 🙂
 • Fil Džons je pola Junajtedove odbrane, dok je on na terenu Junajted je primio 3 gola za 893 minuta, bez njega primili su takođe 3 gola ali za svega 187 minuta.

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

3 komentara

 • Bielsismo

  Definitivno ubacujem Moratu umesto Aguera nakon sledećeg kola. Sada za Liverpul će mi biti dovoljan samo Azar, a i nadam se da će Aguero igrati protiv Hadesfilda, dok od narednog kola neću više da lomim glavu oko Aguera i Jesusa, spojiću Azara sa Moratom, Čelzi ima lak raspored, biće bodova u tandemu.

  Već nekoliko nedelja razmišljam da ubacim Zahu ili Ričarlisona umesto Motinga i Grosa, i na sreću nikako da to uradim. Juče njih dvojica 20 poena za sjajan kraj kola 😀 Mislim da ih neću ni vaditi iako su mi Zaha i Ričarlison “bombonica”.

  U odbrani obavezno Kristensen da se ubacuje od narednog kola kada prodje utakmica sa Liverpulom.

  Kane i dalje kapiten, kad je bal nek se je*e i princeza.

 • Remautd

  Jesus umesto Morate za ovo kolo,pa da ga vracam ?

Leave a Reply