Fantazi menadžer – analiza 1. runde i EF lige

millennium-svetsko-prvenstvo

Ne znam za vas, ali nakon FPL svaki fantazi mi dođe kao prevara, kao laž i ne mogu da se žižim 100%! 🙁

Tako je i sa ovim za SP, nije to TO, ona fora da se kapiten i izmene vrše unutar kola su mi katastrofa. Ali moram gledati to i sa vedrije strane, sad bar gledam fudbal i ne nerviram se toliko, više uživam u fudbalu. 🙂

Round 1

U prvoj rundi sam skupio korektnih 55 bodova, bar se to meni tako čini. Kapitena sam pogodio, ali ko god je imao Lukakua u ekipi je imao njega za C zbog tog pravila da se kapiten može menjati unutar samog kola. A upravo mi je Lukaku bio i jedini dvocifren igrač. Još sam imao “clean sheet” od Munira iz Belgije, Varana iz Urugvaja i Akinfejeva iz Rusije i jedna asistencija od Eriksena. Pogbin gol je posle pripisan kao autogol! 🙁 Žezus, Levandovski i Miler su tri velika razočarenja. Tih 55 bodova me je dovelo na 611. mesto u našoj ligi, a ukupno sam oko 120 000. 🙁 Što nikako nije dobro, a mi je cilj za ovo SP da budem među 50K, to bi bilo ok.

“Millennium – Engleski fudbal SP”

Ovo su prvih 10 u našoj ligi nakon prvog kola, momci koji dobijaju free bet u Millenniumu.  Napomena, na desetom mestu ima više ekipa sa istim brojem bodova, ali ne možemo svima deliti nagrate, tako da kako je fantazi rangirao – tako i mi gledamo.  Momci su išli skoro do stotke, što je genijalno.

“Nevesinje”

E to se zove dobar napad, ili ti velika trojka! 🙂 Njegova tri špica doneli su kao moja cela ekipa, tu je još i Golovin koji je briljirao u gaženju Rusa, a kad na sve to dodamo i 4 clean sheeta, računica je jasna – 95 bodova, dovoljno za 22. mesto na svetu nakon prve runde.

Bravooooo!

Prva runda je prošla, a druga je već počela. Rusi su opet pobedili i obezbedili su prolaz u nokaut fazu. Čerišev je opet zabio i ozbiljno se nameće. Videćemo u narednih par dana ko će još rešiti pitanje prolaska, a ko će već ispasti mada nakon rezultata iz prvog kola dalo bi se naslutiti da će se dosta toga rešavati u trećem kolu.

Runda 2

Evo i moje ekipe za tekuće kolo. Iskoristo sam WC kao i čip “maximum captain”!

Zašto sad WC, pa čini mi se je ovo kolo gde nema kalkulacija gde sve ekipe moraju igrati 100% i gde su mi najsigurnije i startne postave, a i očekujem dosta golova pa da iskoristim to. Isto tako, očekujem da u trećem kolu većina ovih igrača igra jer svima će trebati da li za prolaz ili za prvo mesto.

Zašto “maximum captain”, kao što sam već rekao očekujem dosta golova u više utakmica pa da ne moram da lupam glavu da li da menjam ili ne menjam kapitena. Uostalom, na tekmama Urugvaja i Španije očekujem najviše, a igraju isti dan tako da ne mogu da kombinujem sa Iskom i Kavanijem. U kasnijim fazama ne vidim da će biti previše golova jer  se u nokaut fazi ipak igrati više taktički, čvršće. “Bench boost” je isto bila dobra opcija ali to sam ostavio za nokaut fazu, imaću isto WC pa ću moći  dosta da menjam i smatram da će tad biti više clean sheetova, a manje golova pa samim tim i čip “maximum captain” mi ne deluje primamljivo.

Uživajte u svetskom, navijajte za svoje favorite, pametno se kladite, a mi se družimo pred kraj runde 2!

Veliki pozzzzzzzzzzzz!

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

1 komentar

  • CZYNWA

    Prvo, da se pohvalim, ja sam ovaj prvi 😁😁 A drugo, posto sam iz RS, nemam racun u mileniumu, pa da li mogu nekome pokloniti ove freebet-ove ??

Leave a Reply