Fantazi menadžer – after parti 2

Ko je mislio da može da se izvuče bez Kuna i Zlatana sada čupa kosu sa glave! Ovo će biti trka u dvoje kad je reč o najboljem špicu.

Ovo kolo smo saznali da je Zlatan izbor broj jedan kad su penali u Junajtedu u pitanju. Dok je Aguero uprkos promašenim penalima u LŠ zadržao titulu prvog izvođača penala kod Sitija. Ovo je još samo više učvrstilo ovu dvojicu kao glavne igrače koje svaki tim mora imati.

ibra-kun

Zbog novih direktiva, sudije ove godine lakše sviraju penale. Ako nastave da se slepo pridržavaju pravila i svako povlačenje u šesnaestercu okarakterišu kao penal, biće ovo sezona penaldžija i činjenica ko je izvođač penala u određenoj ekipi može biti ključna.

Moj tim

Sa učinkom moje ekipe za ovo kolo nikako nisam zadovoljan! Ok, skupio sam 61 bod ali te bodove su doneli Kun, Zlatan i Valensija, dakle ostatak ekipe ništa, slabo. Tako da nisam zadovoljan kako je većina mojih igrača igrala. Međutim jako je bitno što i pored relativno lošeg kola ne zaostajem puno za ostatkom. Imam dva transfera i planiram da ih pametno iskoristim za 3. kolo.

zrale tim 2

Beleške za drugo kolo:

palac-gore

 • Etien Kapue (4,6) – opet je pogodio!!! Sa prvom promenom cene ste zakasnili, sad požurite dok mu još ne skoči. Idealan 5. vezni.
 • Junajted – opet odličan, napad, odbrana, Pogba! Pogba je bio odličan, odličan! Čak bi mogao biti i dobro rešenje za fantazi, cena 8m a dosta se ubacuje, opasan je po gol protivnika. Junajted je sa Pogbom 30% bolja ekipa. Zlatan opet maksimalno konkretan, Marsijal slabo primetan ali na kraju je došao do svojih šansi koje ovaj put nije iskoristio, Mihtarijan opet na klupi, bekovi na nivou!
 • Siti – je odigrao dosta bolje nego prvo kolo. Aguero je prva zvezda tima bez daljnjeg, dok bih od velikog broja veznih izdvojio samo Sterlinga koji je opet bio dobar. Nolito ima potencijala ali rotiranje je veliki minus. Sterling je za sada bio starter na sve tri tekme.
 • Andre Grej (6,5) – je opravdao očekivanja iz predsezone i otvorio svoj golgeterski račun u PL!
 • Totenhem – rezultat kaže da su se Petlovi mučili, međutim oni su celo vreme napadali i imali inicijativu, imali su šanse tako da je ovo bila rutinska pobeda. Jansen je upisao prvi start i to je dovelo do promene u formaciji. Kejn je igrao 10ku, a Ali se preselio na klupu. Kejn je bio dosta dobar na ovoj poziciji, radio je za ekipu, pa ćemo videti da li će Poketino nastaviti sa ovim sistemom. Ako nastavi Jansen sa 8m je dobar izbor! U odbrani jako dobri.
 • Hal – nastavlja da iznenađuje, nova pobeda ali sad bez primljenog gola. Možda razmotriti da Jakupovića ubacimo u rotaciju sa Fosterom.
 • Everton – jako mi se svidelo kako su Karamele igrale protiv VBA. Uspeli su jednoj tvrdoj ekipi da daju dva komada a mogli su još najmanje dva. Miralas i Barkli se čine sigurnim u vezi, a Delofeu vs Bolasi, pitanje je sad?!
 • Donald Lav (4) – nova defanzivna opcija od 4m, ovog puta u Sanderlendu.
 • Čelsi – gubili su i uspeli su da preokrenu. Time su pokazali da ova Konteova ekipa ima karakter. Batšuai je opet svojim ulaskom uneo promene i razdrmao ekipu.

 

palac-dole

 • Liverpul – doktor Džekil/Mister Hajd. Prošle sezone se videlo da Liverpul teško igra sa ekipama koje se protiv njih brane sa 10 igrača, nemaju rešenje za takve odbrane. Isti problem imaju i ove sezone.
 • Kristal Palas – prva dva kola nisu uspeli da postignu gol. Da li će dolazak Bentekea nešto promeniti, videćemo uskoro. Inače, sad se Benteke čini kao vrlo povoljna opcija.
 • Arsenal – tako su delovali bezopasno, dugo Arsenal nije bio tako impontentan u napadu. Mora tu nešto dramatično da se menja, možda će povratak Ozila malo razdrmati svari. Jedina svetla tačka za Arsenal je bilo to što nisu primili gol.
 • Sitijeva odbrana – čini mi se da Siti neće imati neki defanzivni učinak ove sezone, nov sistem igre imaju i igračima će trebati dosta da se priviknu, a do tad ima dosta grešaka, dosta sitnih propusta. Mislim da je vreme da polako sa Sitijeve odbrane prelazimo na Arsenalovu.

Šta kaže tabela naše lige „Engleski Fudbal“ posle drugog kola:

tabela fant 2 kolo

Došlo je do promena na samom vrhu. Izgleda je Bitno da se zovete Srđan da bi bili dobri u fantaziju.

Tako da je posle drugog kola novi lider Srđan Pejić i njegova „Rokaj Snimaj“ četa. Za sada Srđan roka i kreće sa pol pozicije pred 3. kolo, koje je ujedno i poslednje u ovom mesecu.

rokaj snimaj - pejic

Naravno, Srđan je imao i Zlatana i Kuna (Kun kapiten), ali je sa njima u napadu upario i Negreda koji je imao dve asistencije, dok je sve iznenadio sa Jakupovićem na golu i taj rizik mu se isplatio.

Posle 3. kola završava se prvi mesec ovogodišnjeg fantazija, što znači da delimo i prve mesečne nagrade. Nagrade idu za prva tri mesta… za sad su to :

top 3 fant 2 kolo

Razlike su još uvek male i sve je ovo dostižno, zato se ne klonite duhom još se možete ugurati u TOP 3 i dobiti lepe nagrade!

Srećno!

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

4 komentara

 • Mateja

  Kako da znam kad ce nekom porasti cena odnosno pasti,tj gde se to gleda ?

 • Zdrale

  Imaš dosta sajtova na tu temu, ne bih baš sad da otkrivam sve tajne 🙂 ali ćeš lako naći na netu. Ima ih dosta, pa izaberi neki koji ti najviše odgovara. Ako ne uspeš ništa da nađeš, piši opet pa ćemo srediti nešto preko veze 😉

 • Zdrale

  Nema na oficijalnom sajtu. Nalbiže tome što tražiš je top transfer in/top transfer out to vidiš kad si na svom fantazi profilu, pa ideš na status i pri dnu se nalaze te dve tabele. Po tome možeš zaključiti kome će pasti/porasti cena, ali ne i kad će to da se desi

Leave a Reply