Fantazi menadžer – analiza 2. runde

millennium-svetsko-prvenstvo
Round 2 – pregled

 

Ovo će biti baš brzinski, ovih dana sam u velikoj gužvi sa jednim jako veselim razlogom – postao sam striiiiic!! 😀 Ima mala Dunjica da cepa fantazi od malih nogu! 🙂

Ovaj tekst pišem, polupijan pa ne zamerite. 🙂

Gotovo je i drugo kolo po grupama. Bilo je na kraju dosta golova, Belgijanci i Englezi su se pobrinuli da se te brojke lepo napumpaju.

Sa druge strane, Španci, Portugalci i Urugvajci su se dosta mučili, Brazil je u 90+ dao dva komada, Švabe i Argentinci su na konopcima, ali su i dalje u igri za prolaz.

Što se tiče fantazija, Lukaku i Azar opet dobri, jako dobri. Kristijano još jedan gol, ali na kraju dana, Englezi su bili glavne zvezde ovog kola 6:1 pobeda nad Panamom, Kejn 3 kola i izboren penal, Stons 2 gola, Lingard gol i izboren penal, ma bilo je svega.

Tako da ko je imao Kejna, taj je dobro prošao, ako je još imao i Stonsa mašala.

Ja nisam bio te sreće, ali sam opet zadovoljan sa mojim skorom.

Na kraju, 77 bodova. Ja sam zadovoljan, samo mi Megvajer nije doneo ništa, a bio je uz dvojac iz Urugvaja najsigurnija opcija u odbrani i siguran clean sheet. Na kraju, zbog iskorištenog čipa „maximum captain“ kapiten mi je bio najprijatnije iznenđenje u mojoj ekipi, Japanac Inui. Mada imao je isto bodova kao i Lukaku, tako da nisam baš profitirao od ovog čipa. Na klupi sam ostavio Iska, Kavanija i Mezu koji su podbacili. Kavani i Isko se muče, još nema golova od njih.

Sa ovih 77 bodova sam skočio na tabeli, ako u našoj ligi tako i na globalnom nivou. Još sam trocifreni kod nas i sad sam 141. i ne možeš se ugurati u prvih 100 kad momci kod nas ozbiljno kidaju. Na globalnom nivou sam 16 000. što je veliki skok u odnosu na prošlo kolo.

 

„Millennium – Engleski Fudbal SP“

Promene u vrhu su očigledne ali tako će biti skoro svako kolo, je se ovde ni najmanji kiks ne prašta.

Round 2 – Millenium EF Liga

Ovo je tabela za drugo kolo, to je TOP 10 koji dobijaju nagrade za ovo kolo. Momci, svaka často i nema labavo sa kockom.

Za sam kraj, ekipa za treće kolo

Jedna, jedina izmena. Rojsa sam ubacio umesto Lukakua. Najavljeno je da će dosta ekipa kombinovati sastave, tako da nikako ne možemo biti sigurni ko će igrati, s toga nisam preterivao sa izmenama jer ne verujem da ću eventualni minus moći da nadoknadim, ovo kolo je cilj da što manje kiksam. 🙂

To je, to…odoh ja da nastavim da cirkam!

Srećno

Zdrale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply