1000 utakmica u nizu – to mora da je ljubav

Navijač Roteram Junajteda, Džon Noris, je sinoć išao na 1000. utakmicu u nizu svog tima, a za to mu je trebalo nešto manje od 20 godina. Uprava Brajtona, gde su njegovi Milersi gostovali, mu je priredila iznenađenje i poklonili dres Galebova sa brojem 1000 i njegovim imenom.

Noris prima nezaboravan poklon

Noris prima nezaboravan poklon

 

Noris je izjavio: „Želim da zahvalim svima u Brajton & Houv Albionu jer su mi priredili nezaboravno veče. Prvo sam bio malo nervozan ali svi su učinili da se osećam dobrodošlo.“ Na pitanje da izdvoji nešto što se posebno izdvaja u tim godinama izdvojio je dve promocije u viši rang u nizu 2001. godine i trenutak kada je Alan Li postigao pobedonosni pogodak u 90. minutu protiv Brentforda za ulazak u Čempionšip.

Iz uprave Galebova izjavili su da su hteli da obeleže ovo neverovatno dostignuće i da su mu poklonili gostujući dres jer je bliže bojama njegovog kluba.

Vrlo lep gest Brajtona koji izaziva simpatije svih ljubitelja fudbala. Engleska je puna navijača kao što je Noris i najlepše od svega je što klubovi brinu o svojim navijačima, ovo je samo jedan primer.

1000 utakmice u nizu!! Za Norisa se definitvno može reći da voli ponekad da pogleda fudbal. 1000 utakmica u nizu – to mora da je ljubav!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply