Svaka čast Padi Keni!

Padi Keni raskinuo ugovor sa Barijem nakon povrede!

Padi Keni

Padi Keni

Ova vest možda vam se neće činiti toliko zanimljivom na prvi pogled. Možda i na drugi, ali vest je itekako interesantna! Padi Keni pre manje od 2 nedelje potpisao je ugovor na 7 nedelja sa Barijem, klubom iz engleske Lige 1. Bivši golman Šefild Junajteda, KPR-a, Lidsa zadobio je povredu lista koja će ga s terena udaljiti oko 2 meseca. To bi značilo da bi za vreme trajanja svog ugovor s Barijem dobijati novac bez da ima šanse biti na golu ili čak na klupi.

Padi Keni kontaktirao je upravu kluba te im ponudio raskid ugovora na svoju štetu. Barijev menadžer, Dejvid Flitkroft rekao je: ‘Padi je imao samo sedmonedeljni ugovor. Nismo to očekivali, ali došao je kod nas, rekao da jako voli klub i jako ceni to što smo mu dali priliku. Dodao je da se ne bi dobro osećao kad bi na taj način zaradio novac.’

Zanimljivo, dok je branio za Lids Junajted na letnjim pripremama, baš kada ih je preuzeo novi vlasnik Masimo Ćelino, pojavio se sa (brat bratu) 15 kila viška!

Padi je inače već branio za Bari od 1998. do 2002., skupio  čak 151 nastup. Ostaje nam da vidimo gde će karijeru nastaviti ovaj 37-godišnji engleski golman, ali si je ovim sjajnim potezom sigurno kupio par simpatija više na Ostrvu! Svaka čast Padi Keni!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply