Stiven Nejsmit – lafčina!

Stiven Nejsmit, momak rođen 1986.godine na jugo-zapadu Škotske u mestu od 40 hiljada stanovnika po imenu Irvin, možda ne spada u red najboljih napadača u Premijer Ligi ali je zasigurno među najvećim lafovima! Nejzi, kako ga zovu navijači Karamela, je obezbedio karte  za lica koja su nezaposlena ali aktivno traže posao u Liverpulu- ukupno 72 karte, za 4 osobe po utakmici, a ima još 18 utakmica na Gudisonu ove sezone! Ovu praksu je Nejsmit započeo još prošle sezone i navijači su bili oduševljeni!

Moja porodica pripada radničkoj klasi, i svestan sam kako se novac teško zarađuje! Moja je dužnost da pomognem koliko mogu. Onima koji traže posao, novac za kartu je pravi luksuz. Ovo je mali gest i nadam se da će uživati na Gudisonu.

Nejsmit

Služba za zapošljavanje će odabrati one koji najupornije traže posao

Osim ovih akcija, Nejsmit je i ambasador za borbu protiv disleksije u Škotskoj, od koje je i sam bolovao kada je bio znatno mlađi. Takođe, pomaže i Vajtčepel Centru- organizaciji koja pomaže beskućnicima u Liverpulu.

Imao sam sreće što je fudbal pružio priliku da moja porodica i ja živimo lagodnim životom. Ovo je moja prilika da društvu pružim nešto za uzvrat.

Ne znamo za vas, ali mi ga više nećemo gledati istim očima!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply