Priča o fudbalu, priča o životu

Mi, fudbalski napaljenici, često volimo da kažemo da nam je fudbal život, da dišemo to kotrljanje lopte, ljubav prema klubu. I nije to daleko od istine i potpuno je legitimno tako postaviti stvari.

Ipak, dođe vreme kada iskrsnu stvari veće i od fudbala. One od kojih nam život zavisi.

Tako nešto zadesilo je navijača Totenhema Tima Rajda. Bio mu je potreban novi bubreg da bi nastavio svoj mladi život. Donor ni manje ni više nego njegov prijatelj Deni Rajd – navijač Arsenala!

derbi

Evo šta je između ostalog Tim poručio svom drugaru:

‘Reči ne mogu opisati šta je ovaj momak uradio za mene i moju porodicu. Pružio je mom životu drugu priliku rizikujući svoj vlastiti bez ikakvog oklevanja. Ti si istinski heroj i svi treba da znaju kakva si lafčina i koliko si hrabar!’

Ne bi to bilo to da ga nije i drugarski potkačio na fudbalskoj osnovi:

‘Iako si odvratni Tobdžija ponosno mogu reći da si moj najbolji prijatelj!’

Trenutno se obojica oporavljuju u bolnici, a Arsenal i Totenhem će se sastati 5. novembra na Emirejtsu kada će bez svake sumnje ova dva lafa biti u prvom planu! Očekujemo i reakcije predstavnika Arsenala i Totenhema, ne možemo da zamislimo da prođe bez toga.

Momcima želimo dobro zdravlje i brz oporavak!

Život i fudbal pišu najlepše priče. Volite svoje prijatelje i volite fudbal!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply