Premijer Liga – nagrade za januar

Donešene su odluke i o najboljim akterima u najjačoj ligi u Engleskoj. Nekako se ni nije očekivao drugačiji ishod. Oba dobitnika do sada nisu imala ove nagrade.

Donešene su odluke i o najboljim akterima u najjačoj ligi u Engleskoj. Nekako se ni nije očekivao drugačiji ishod.

Mančester Junajted ostvario je dabl u januarskim nagradama. Ole Gunar Solsker pobedio je Njukasl, Totenhem i Brajton i izvukao kasni remi sa Barnlijem. Zahvalio se svom osoblju u klubu, koje mu je pomoglo da dođe do ove nagrade. Ne treba ni pominjati da mu je ovo prva ovakva nagrada u karijeri, a sada je i prvi Norvežanin koji je poseduje bilo kao igrač ili kao menadžer.

Osim njega nominovani su bili: Šon Dajš (Barnli) i Ralf Hasenhutl (Sautempton).

Markus Rašford osvojio je nagradu za igrača meseca januara!

Ovaj dvadesetjednogodišnjak postigao je 3 gola iz 4 utakmice tokom meseca, a dva vezana su bila za pobede protiv Spursa i Brajtona. Ovo mu je prvi put da dobija nagradu, a drugi put da je nominovan.

Da bi dobio nagradu morao je na glasanju da pobedi nominovane: Viktor Lindelof (Man Junajted), Tom Hiton (Barnli), Džošua King (Bornmut), Aleksandr Lakazet (Arsenal) i Džejms Vord-Prauz (Sautempton).

markus-rašford

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply