Paje OUT 3 meseca, problemi za Bilića ?

Možda i najsvetlija tačka Čekičara ove sezone, Dimitri Paje će odsustvovati sa terena naredna tri meseca, što je potvrđeno od strane zvaničnog klupskog sajta.

Dimitri Paje

Dimitri Paje – peh u nezgodan čas

Naime, Francuz je zadobio povredu u drugom delu susreta između Vest Hema i Evertona, nakon žestokog starta Džejmsa Mekartija.

A da stvar bude još gora, nakon samo dvadeset minuta, Ener Valensija koji ga je zamenio, se nakon samo dvadeset minuta provedenih na terenu, takođe povredio!

Nakon susreta  Slaven Bilić je rekao kako je reč o ozbiljnijim povredama, što se kasnije ispostavilo tačno, nakon što su stigli rezultati sa skeniranja.

Dakle, s obzirom na pomenuto, sledi li pad forme ekipe iz Istočnog Londona ?

28-godišnjak je igrao krucijalnu ulogu u Vest Hemu u dosadašnjoj kampanji, a postigao je pet golova i upisao tri asistencije, te je jedan od glavnih razloga zbog kojeg se nalaze na 6. poziciji u Premijeršipu.

Jedna stvar je sigurna, a to jeste da će Bilić morati pronaći rešenje u što kraćem roku, s obzirom da nakon reprezentativne pauze igraju protiv Totenhema u gostima, 22. novembra,  a zatim gostuju na Teatru Snova, 5. decembra !

Vreme je da Čekićari pokažu od čega su napravljeni, i da li su tim koji zavisi od jednog igrača!

I Lancini se nešto pita?

P.S. Možda nije pravi čas, ali šta je sa nama koji smo ga nedavno ubacili u svoj fantazi tim?!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply