Najava kola – oktobar (4)

ČEMPIONŠIP – 13. KOLO

Obožavamo Čempionšip sredinom nedelje tada se kuvaju najjači tiketi. Kao što znate za vikend su Norič i Njukasl prstigli Hadersfild i sada su oni na vrhu baš tim redosledom. Svrake gostuju u Barnsliju protiv koga nisu izgubili poslednjih 10 tekmi, poslednji put još 1992. godine. Od tada Svrake su u dva navrata davale i po 6 komada Tajksima. Roteram ide u Birmingem na noge Sitiju protiv kojih su slavili samo 6 puta. Ipsvič i Barton igraju po prvi put u istoriji i imaju isti broj poena trenutno. Reding je pobedio Aston Vilu samo 2 puta  u njihovoj istoriji i to 1912. i 2007. a Vila je dobila 10 od poslednjih 11 susreta. Barton, Vila, Forest , Vigan i Roteram su 5 ekipa koje još nemaju pobedu u gostima. Ovo kolo svih 5 idu na gostovanja i imaju svoju šansu.

Najava kola:

utorak 20.45h/21h

Barnsli – Njukasl Junajted

Birmingem Siti – Roteram Junajted

Blekburn Rovers – Notingem Forest

Brajton & Houv Albion – Vulverhempton Vonderers

Derbi Kaunti – Brentford

Fulam – Norič Siti

Ipsvič Taun – Barton Albion

Lids JunajtedVigan Atletik

KPR – Bristol Siti

Reding – Aston Vila

sreda 20.45h

Kardif Siti – Šefild Venzdej

Preston Nort End – Hadersfild Taun 

derbi

Da li je to Derbi počeo da igra?

LIGA 1 – 14. KOLO

I Liga 1 igra svoje novo kolo sredinom nedelje. Lider, Skantorp, gostuje u Oldamu. Volsol još traži svoju prvu gostujuću pobedu, a gostuju Džilingemu gde nisu izgubili poslednje četiri. Ročdejl je pobedio 6. tekmi u nizu ali sada gostuju Svindonu koji im tradiocionalno ne leži. MK Donsi još nisu poveli ni na jednoj utakmici na svom terenu sada imaju šansu da to učine protiv Bristol Roversa. Gabriel Zakuani, sada igrač Nortemptona, dobio je crveni za Piterboro u prošloj utakmici ovih rivala ali to nije smtalo Pošsima da pobede 1-0. Koventri i Oksford sreli su se samo 7 puta i to poslednji put 1988. godine. Nebesko-plavi dobili su sve 4 domaće tekme ali ove sezone u 5 utakmica na svom terenu imaju 5 remija.

Najava kola:

utorak 20.45h

Bredford Siti – Sautend Junajted

Bari – Vimbldon

Česterfild – Flitvud Taun

Koventri Siti – Oksford Junajted

Džilingem – Volsol

Milvol – Bolton Vonderers

MK Dons – Bristol Rovers

Oldam Atletik – Skantrop Junajted

Piterboro Junajted – Nortempton Taun

Port Vejl – Čarlton Atletik

Šruzberi Taun – Šefild Junajted

Svindon Taun – Ročdejl

Lorens Vigoro je odbranio penal i doneo Svindonu bod u prošlom kolu

Lorens Vigoro je odbranio penal i doneo Svindonu bod u prošlom kolu

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply