Najava kola niže lige – decembar (6)

ČEMPIONPŠIP – 24. KOLO

Barton je u seriji od 4 vezana poraza i poslednjih 7 utakmica nisu sačuvali svoju mrežu. Brajton je produžio seriju na 17 utakmica bez poraza. Ipsvič se muči ne samo sa postizanjem golova, već i sa stvaranjem šansi (za vikend protiv Fulama nisu imali šut na gol do 60. minuta) a 11/23 utakmice ove sezone završili bez datog gola. Bristol bez pobede na poslednjih 7 gostovanja. Forest bez pobede u 4 i clean sheet-a u 6 utakmica (primili 11 golova u njima). Reding ima 5 vezanih pobeda kod kuće (gol razlika 12:3), dok je Fulam 5 utakmica bez poraza i na poslednjih 9 je postigao bar po gol. Hadersfild je u seriji od 4 vezane pobede (tri su bile rezultatom 2:1, što je i najčešći rezultat kojim Hadersfild dobija svoje utakmice). Blekburn nema pobedu 5 utakmica i u seriji su od 4 vezana poraza. Birmingem je vezao 2 poraza pod Zolom, a Barnsli 2 pobede. Derbi je produžio odličnu seriju kod kuće na 7 utakmica bez primljenog gola u kojima ima 6 pobeda. Vigan je u seriji od 5 vezanih poraza. Preston je u seriji od 6 utakmica na kojima je postigao i primio bar po gol. Šefild povezao 3 pobede u kojima nije primio gol i nastavio seriju da pobeđuje rezultatom 1:0 (polovina pobeda su tim rezultatom). KPR igra očajno, imaju 6 uzastopnih poraza u kojima su dali samo jedan gol, i 10 poslednjih utakmica nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Vulvsi su postigli 12 golova na poslednjih 5 utakmica. Norič je upisao 8. poraz u poslednjih 10 utakmica i još uvek je bez clean sheet-a na strani.

četvrtak 20.45h

Aston Vila – Lids Junajted (SK 5)

Roteram Junajted – Barton Albion

petak 20.45h

Brajton & Houv Albion – Kardif Siti

Ipsvič Taun – Bristol Siti

Njukasl Junajted – Notingem Forest

petak 21.00h

Reding – Fulam

subota13.30h

Hadersfild Taun – Blekburn Rovers

subota 16.00h

Barnsli – Birmingem Siti

Derbi Kaunti – Vigan Atletik

Preston Nort End – Šefild Venzdej (SK 2)

Vulverhempton Vonderers – KPR

subota 18.30h

Brentford – Norič Siti (SK 3) 

Potpuno neverovatan Geri Monk

Potpuno neverovatan Geri Monk

LIGA 1 – 24. KOLO

Port Vejl je ostao bez trenera, posle dobrog, malo i iznenađujućeg početka sezone, ekipa je pala i Bruno Ribeiro je podneo ostavku posle poraza od Volsola. 6 utakmica su bez pobede. Česterfild je primio 12 golova na poslednja 4 gostovanja. Ročdejl je produžio sjajnu formu kod kuće, vezali 9. pobedu. Šefild je bez poraza na poslednjih 18 utakmica i postigao bar po gol na poslednjih 19. Kris Vajlder, njihov trener, dočekuje svoj bivši klub sa kojim se prošetao prošle godine kroz ligu 2. Sautend je produžio seriju bez poraza na 11 utakmica. Čarlton na poslednje 4 utakmice postigao samo 2 gola. Bolton i Skantorp igraju derbi kola. Bolton kod kuće ima 9 vezanih pobeda u svim takmičenjima. Bredford ima problem sa postizanjem golova, postigli su samo 2 na poslednjih 6 utakmica. Bari je uzeo prvi bod i prekinuo seriju od 12 uzastopnih poraza (prvi put su sačuvali svoju mrežu još od avgusta). Bristol Rovers primio 13 golova na poslednjih 5 utakmica. Vimbldon nije postigao gol na poslednja 4 gostovanja. Flitvud je u prošlom kolu po prvi put ove sezone završio meč bez postignutog gola dok je Oldam čak 14. put u sezoni završio meč bez postignutog gola u 22 kola. Volsol poslednje 9 utakmice nije dao više od jednog gola. Koventri je u seriji od 7 vezanih poraza.

petak 20.45h

Milvol – Džilingem

MK Dons – Svindon Taun

Port Vejl – Česterfild

Ročdejl – Šruzberi Taun

subota 14.00h

Šefild Junajted – Nortempton Taun

Sautend Junajted – Čarlton Atletik

subota 16.00h

Bolton Vonderers – Skantorp Junajted

Bredford Siti – Bari

Bristol Rovers – AFC Vimbldon

Flitvud Taun – Oldam Atletik

Oksford Junajted – Volsol

Piterboro Junajted – Koventri Siti 

Oštrice su hit

Oštrice su hit

LIGA 2 – 23. KOLO

Vikomb bez poraza na poslednjih 8 utakmica u kojima je postigao bar po gol. Čeltenam je primio 12 golova na poslednjih 5 utakmica. Hartlpul bez pobede na poslednje 4 utakmice u kojima nije postigao gol. Jeovil je primio samo 2 gola na poslednjih 6 utakmica kod kuće. Portsmut je postigao 11 golova na poslednjih 6 gostovanja. Mensfild bez pobede na poslednje 4 utakmice. Kembridž je vezao 5 pobeda (postigli 13 golova), trenutno su u najboljoj formi u ligi, gostuju Lejtonu koji je vezao 2 pobede kod kuće. Kru i Akrington muče muku sa postizanjem golova. Domaćini su postigli 2 na poslednje 4 utakmice a gosti samo jedan na poslednjih 6 uz to nemaju pobedu 6 gostovanja. Luton ima jednu pobedu na poslednjih 5 utakmica dok Barnet ima jedan poraz u poslednjih 5 i u seriji su od 6 gostovanja bez poraza. Njuport ima 5 vezanih poraza (primili 13 golova) dok sa druge strane Eksiter je 5 utakmica bez poraza u kojima je primio samo jedan gol. Nots Kaunti je u najgoroj formi u ligi, 7 vazanih poraza u kojima su primili čak 16 golova, i na ovom meču ih vodi asistent obzirom da Džon Šeridan još uvek služi suspenziju. Karlajl je 6 utakmica bez poraza i svaku utakmicu je postigao i primio bar po gol. Plimut nije sačuvao svoju mrežu poslednje 4 utakmice a Krouli proslednjih 7 mečeva. Kolčester je 5 utakmica bez poraza u kojima je primio samo jedan gol, Stivenidž je primio 10 golova na poslednjih 5 utakmica.

petak 20.45h

Čeltam Taun – Vikomb Vonderers

Hartlpul Junajted – Morkamb

Jeovil Taun – Portsmut

subota 13.15h

Mensfild Taun – Donkaster Rovers

subota 14.00h

Lejton Orijent – Kembridž Junajted

subota 16.00h

Kru Aleksandra – Akrington Stenli

Grimzbi Taun – Blekpul

Luton Taun – Barnet

Njuport Kaunti – Eksiter Siti

Nots Kaunti – Karlajl Junajted

Plimut Argail – Krouli Taun

Stivenidž – Kolčester Junajted

grimzbi-taun

Grimzbi Taun igra iznad svih očekivanja

Stefan Cvetković

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply