Najava kola – mart (7)

Dan posle Katoličkog Uskrsa Liga 1 i Liga 2 su ponovo u akciji. Još jedna šansa da uživamo u prenosima nižih liga. Poslastica je okršaj u lanč tajmu između klubova koji su ne tako davno bili među najboljima u zemlji Vimbldon i Portsmut uz direktan prekos na SK.

LIGA 1 – 39. kolo

Liga 1 se nije baš pokazala ovog vikenda jer od 3 prenosa koja smo mogli da pratimo dva su bila izuzetno dosadna. Iz svega što smo mogli da vidimo ovog vikenda deluje kao da će Vigan biti šampion jer se Pivari pate u napadu. U ponedeljek Vigan čeka Ročdejl koji je povezao 4 pobede i nadomak plej-ofa su i njih gledamo u direktonm prenosu, a Barton putuje u London Milvolu. U derbiju prošlog kola Bredford je dobio Milvol u tesnoj utakmici i sada su u plej-of mestu poen iza Lavova. Volsol i Džilingem su imali dan odmora. Džilingem u ponedeljak gostuje Bariju dok Volsol ponovo pauzira. Kolčester je pobegao sa poslednjeg mesta pobedom nad Donkasterom i sada je Kru fenjeraš. Donkaster je u posednjih 13 utakmica skupio 3 poena i to iz remija i dobro jer da uopšte imaju šanse za opstanak još uvek. Čekaju kući Blekpul i to je pravi okršaj za opstanak. Slično je i sa tekmom Oldam – Česterfild.

Vigan-Atletik

Vigan Atletik ekspresno nazad u Čempionšip

Niki Ajose je bio strelac u porazu Svindona i tako je na listi strelaca pobegao Armstrongu na 2 gola. Adam nije ni igrao za Koventri jer nastupa za reprezentaciju Engleske U19.

Najava kola:

Vigan Atletik – Ročdejl (ponedeljak 14.30h)

Bari – Džilingem (16h)

Kru Aleksandra – Bredford Siti

Donkaster Rovers – Blekpul

Oldam Atletik – Česterfild

Port Vejl – Barnsli

Skantorp Junajted – Svindon Taun

Milvol – Barton Albion

Koventri Siti – Kolčester Junajted (utorak 20.45h)

Sautend Junajted – Šefild Junajted (sreda 20.45h) 

Liga-1-tabela-posle-38.-kola

Liga 1 tabela posle 38. kola

LIGA 2 – 39. kolo

Nije se desilo ništa izvanredno u petak u Ligi 2. Bristol Rovers, Plimut i Akrington se bore za jedno mesto koje vodi direktno u viši rang. Portsmut izgleda jedini je siguran u plej-ofu bez da može gore-dole, a borba će biti i za to 7. mesto, poslednje koje vodi u plej-of. Trenutno je tu Vikomb, a Lejton je na poen manje a mogao bi se  i Vimbldon uključiti u borbu.

Na dnu nije bilo pomaka i Stivenidž i Jork su uzeli po bod pa su faktički ostali na istom, a Dagenam nije ni igrao.

U ponedeljak gledamo poslasticu u lanč tajmu, a posle je zanimljiv derbi univerzitetskih gradova Kembridža i Oksforda.

Met Tejlor iz Bristola povećao je svoj saldo na 21 gol i sada mu Simpson „beži“ samo 2 gola, a jedan mu fali da ponovi svoj učinak iz prošle sezone u Konferenciji.

Najava kola:

Vimbldon – Portsmut (ponedeljak 13.45h)

Barnet – Luton Taun (16h)

Kembridž Junajted – Oksford Junajted

Karlajl Junajted – Bristol Rovers

Kravli Taun – Eksiter Siti

Lejton Orient – Hartlpul Junajted

Mensfild Taun – Nortempton Taun

Njuport Kaunti – Akrington Stenli

Nots Kaunti Vikomb Vonderers

Plimut Argajl – Jork Siti

Liga-2-tabela-posle-38.-kola

Liga 2 tabela posle 38. kola

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply