Engleski fudbal – fantazi lige za sezonu 2019/2020

Kad će fantazi?

Oće biti liga?

Alo dunsteri, dosta lađenja jaja daj nam ligu!

Pa da krenemo!

Još jedna do jaja sezona pred nama u kojoj će neko od vas uzeti lepu lovu! Marko, osvajač prethodnog izdanja, je u junu kupio kola 🙂

Biću kratak:

I ove sezone pravimo dve lige: besplatnu i ligu koja se plaća i iz čijeg fonda delimo novčane nagrade, mesečne i glavne.

Još uvek se borimo za sponzore i više oko svega ćemo znati u narednim danima, nedeljama.

KOTIZACIJA PO ČLANU JE 5000 DINARA, od čega 3000 dinara ide u fond za pomenute nagrade a ostatak nama za prateće troškove: Kecko ide na liposukciju, Duća treba da zameni na kolima cincilator na kantakligeru jer mu hisna ne hvata zamajac pri niskim temperaturama a ide zima jelte dok je Zdrale već zakazao operaciju promene pola u Brazilu.

DAKLE, 5 SOMA UPLATA, 3 SOMIŠKE U FOND ČIJI ĆE IZNOS OVE GODINE ZAVISITI OD BROJA IGRAČA JER OVE SEZONE NEĆEMO OGRANIČAVATI LIGU BROJEM ISTIH.

Braća iz inostranstva uplate mogu slati Paypalom u iznosu od 45e.

uplatnica5k

Rešiš ovu uplatnicu, slikaš i šibneš nam u inbox i mi ti damo kod 🙂 Naravno može i skrinšot online transakcije…

Svakog meseca dobitnici prva tri mesta su dužni da nam se jave za preuzimanje nagrade a rok je do kraja tog meseca (ako si dobio nagradu za april imaš fore do kraja maja… verujte ne pišem ovo bezveze)

Ligu zatvaramo 1. oktobra pa koliko nas bude. (Ko se prijave kolo pre kraja u mesecu nije u konkurenciji za mesečnu nagradu, staro pravilo)

Kod za besplatnu ligu je: bo7skm

Za sada stvari stoje ovako, nadam se da ćemo se izboriti i za neke dodatne nagradne.

Malo ćemo korigovati i rubrike na sajtu i društvenim mrežama da to sve izgleda ušminkanije, pitkije, konciznije, zanimljivije. Svideće vam se.

Eto to je to, nadam se da nisam ništa zaboravio.

Kada budemo imali novi info apdejtovaću ovaj tekst i ponovo ga šerovati.

Aj uzdravlju i srećna nova sezona svima koji slave!

 

P.S. prethodne dve sezone nismo imali nijednu zloupotrebu, i hvala vam na tome. Za svaki slučaj Duća ipak ima spremnu plavu svesku gde će voditi evidenciju prestupnika koje će kazniti najsurovije moguće – proterivanjem, javnim etiketiranjem i njegovim pijanim prdežom u facu 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

1 komentar

Leave a Reply