Đerar Delofeu i jedan strašan klinac

Iako je Everton pretrpeo poraz od Svonsija na Gudison Parku, njihov prvotimac Đerar Delofeu, utakmicu će pamtiti po jednom hrabrom dečaku. 9-ogidišnji Džordž  Šo boluje od cerebralne paralize, ali to ga ne sprečava da se bavi i uživa u fudbalu- sportom koji najviše voli! Njegov otac, Dejv,  pre nekoliko nedelja objavio je video na kojem Džordž trenira fudbal uprkos  teškoj bolesti. Džordž na videu nosi dres svog heroja, krilnog igrača Karamela- Delofeua! Video je dosta kružio po društvenim mrežama, a podelio ga je i sam Đerar na svom FB profilu.

Nakon toga, mladi Džordž dobio je poziv od kluba da dođe na utakmicu protiv Svonsija, a na poluvremenu je izašao na teren i pokazao što zna. Ne samo što je dobio aplauz celog Gudisona, nego je posle tekme imao priliku družiti se sa svojim najdražim igračem, a čak je dobio i dres i kopačke od Delofeua!

đerar-delofeu

Mladi laf i njegov idol

Mladi Džordž može nam svima biti inspiracija, uprkos cerebralnoj paralizi, on je nadvladao tešku bolest i pokazao kako ga apsolutno ništa ne može sprečiti, ne samo u bavljenju fudbalom, već i u životu! Svaka čast druže!

D.J.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply