9 rođendanskih poklona koje Zlatan može očekivati od rodbine sa Balkana

Kao što znate svet danas slavi 35 godina rođenja Zlatana Ibrahimovića.

O Ibri manje više sve znate pa očekujemo da ćete i razloge za poklone koje ovde navedemo skapirati na keca.

Pa krenimo redom…

1. Golf 2 – kratko i jasno, san svakog Bosanca koji živi i radi u inostranstvu.

golf-2

2. Nakurnjak – ide zima, iako Ibra veći deo godine sada provodi u Engleskoj, sigurno će obići i zemlju u kojoj je rođen. Švedska je to, ‘ladno al’ standard jebi ga. U inostranstvu sigurno nema takav da kupi.

nakurnjak

3. Dezodorans marke Brut – ima li neko od vas da to nije dobijao redovno za rođendan? Adekvatna zamena može biti gel za tuširanje marke FA.

brut

4. 20 maraka – iako Zlatanu, možemo slobodno to reći, dobro ide u životu kada je zarada u pitanju red je da rodbina dariva svog rođaka i sa ponekom novčanicom. 20 dojče maraka bi za Zlatana imalo i određenu sentimentalnu vrednost.

20-nemackih-maraka

5. Par kljova – pošto surlu već ima. Ukoliko je u familiji Ibrahimović i poneki vic maher, to što Zlatan ima nos k’o ključ od ludnice može biti iskorišćeno u svrhu dobre balkanske zajebancije.

kljove

6. Tepsija bureka – mislim da je ovde sve jasno.

burek

7. Televizor u boji + miljeić – dašak zavičaja dok je bio u naponu ekonomske snage.

milje

8. Ploču Seada Memića Vajte – svaki balkanski alfa mužjak koji drži do sebe mora da ima ovako nešto u svojoj kolekciji. Znaju to i Ibrini muški rođaci iz Bijeljine.

Lovio jedan čovjek ribu, lovio, lovio cjeli dan…

vajta-ploca

9. Patuljci za dvorište – videli ste Zlatanovu gajbu? Videli ste patuljke u dvorištu? Ni mi, a poznato je da svaki gasterbajter koji drži do sebe mora imati patuljke u dvorištu!

patuljci

 

To je to.

Zlatan se rodi, Vaistinu se rodi.

zlatan-rodjendan-2

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply