Zašto treba da znate ko je Demaraj Grej?

Mlado krilo Birmingem Sitija je već privukao pažnju mnogo klubova i ponude su pljuštale u januaru, međutim odlučeno je da ostane u klubu bar do leta. Birmingem je na „putu iskupljenja“ pod novim menadžerom Geri Rovetom, a momak koji je zablistao došao je u klub sa 10 godina iz Kedburi Atletika (tu je i Daniel Staridž ponikao). Levo krilo kome je jača desna noga rođen je 28. juna 1996. i debitovao je prošle sezone ali tek ove je zablistao. Het-trik za 34 minuta protiv Ridinga sredinom decembra okrenuo je i one „najveće“ glave u Engleskoj. U januaru Bornmut je nudio 5 miliona funti ali su iz Sitija glatko odbili. Prošle sezone su ga treneri iz Birmingemove akademije proglasili za igrača godine a dospeo je i u U19 reprezentaciju. Birmingemova akademija iznedrila je jedno sjajno krilo i pre par godina, reč je o Nejtanu Redmondu koji je kasnije završio u Norič Sitiju za 3 miliona funti. Grej sigurno nema Redmondovu brzinu ali ima bolji dribling. Takođe je veoma zreo za svoje godine i čvrsto stoji na zemlji za šta treba odati priznanje i Rovetu. On je inteligentan i dosta zreo za svoje godine mada naravno još ima oscilacija u igri kao i svi mladi igrači. Sa svojom brzinom i tehnikom lako prolazi odbrambene igrače i jako ga je zabavno gledati.

Mi smo potpuno sigurni da je Demaraj Grej jedan od najvećih bisera Čempionšipa, još ćete čuti za ovog momka jer poseduje ono nešto što podiže navijače sa svojih sedišta.

Jedan od najvećih talenata na ostrvu - Demaraj Grej

Jedan od najvećih talenata na ostrvu – Demaraj Grej

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply