Džejms Medison – plejmejker u bojama neba

Nakon što je postigao gol kojim je ostavio Koventri u Ligi 1 u poslednjem kolu u Krouliju, ovaj lokalni plejmejker sada je ključni igrač ekipe Tonija Movbreja. Toliko je dobro odradio pripreme da je dobio 10ku na leđima i u postavi u formaciji 4-2-3-1. Medisonove tehničke sposobnosti su neverovatne, inteligentno se pozicionira, može da uputi precizne ubitačne paseve iz prvog dodira. Skauti iz Premijer Lige se ređaju u liniji da ga gledaju ali on je već ispunio svoj dečački san da zaigra za svoj lokalni klub, osim toga ima ugovor do 2018. godine pa će trebati veća svota da ga odvoji od Rioh Arene. Prvo će morati da preleži nezgodnu povredu članka bar 3 meseca koju je zadiobio u Volsolu u 4. kolu.

Džejms Medison je rođen u Koventriju 23. novembra 1996. godine i ima samo 16 odigranih utakmica za Koventri, ali mi ne sumnjamo u uspeh ovog momka. Znam da je nezahvalno davati poređenja ali mene neodoljivo potseća na Tomaša Rosickog iz mlađih dana.

Želimo sve najbolje Džejmsu na putu oporavka, a do tada možete ga gledati na klipu ispod.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

1 komentar

Leave a Reply