Liga Kup – pregled prvih utakmica 1/2 finala i najava drugih

Stigli smo do poslednjih minuta pre Vemblija u februaru nakon prvih polufinalnih utakmica koje su odigrane 9. i 10. februara. Danas i sutra gledaćemo uživo druge polufinalne utakmice i ništa nije gotovo pogotovo u duelu Londonskih rivala.

MANČESTER SITI – BRISTOL SITI 2:1 (De Brujne 55′, Aguero 90+2′ – Rid 44′ pen.)

U susretu dva Sitija Premijerligaš je očekivano dobio ali je neočekivano gubio do 55. minuta  i postigao pobedonosni gol tek u 92. minutu. Sada Građani mogu mirno otići u Bristol i “čekati” na terenu da vide kako će ih Crvendaći napasti.

Crveni iz Bristola su zbog Liga Kupa pogubili korak u ligi i siguran sam da će i večeras izvesti najjaču postavu. Mogu li doći do neverovatnog dostignuća, izbaciti Siti i naći se po prvi put u finalu Liga Kupa na Vembliju??

ČELSI – ARSENAL 0:0

Neverovato lošu i nezanimljivu utakmicu odigrali su Londonski rivali ali barem će sada goreti ovih 90. minuta na Emirejtsu ili možda 120. Nema nikakve sumnje da će najjače postave izaći večeras, izvodili su ih i u prvoj tekmi. Venger je po prvi put čuvao igrače za Liga Kup, a u FA Kupu izveo rezervni tim.

Oba menadžera bi mogli otići na kraju sezone i obojici bi prijalo da se oproste sa peharom. Ovo je jedini pehar koji Venger nije osvojio u Engleskoj.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply