Liga 2 – pregled zaostalih utakmica

Koventri je vezao petu pobedu na svom terenu a Mark MekNalti stigao do svog 12. gola. Na Njuport je izgleda uticao iscpljujući meč FA kupa sa Totenhemom i pretrpeli su poraz u Linkolnu. Met Red i Met Grin postigli su ukupno 13 golova u poslednja dva meseca a Linkoln je zabeležio pobedu posle tri utakmice i približio se zoni plejofa na samo dva poena. Luton i Vikomb nas nisu razočarali, kao što smo u kutku spomenuli i tipovali, golovi nisu izostali. Vikomb je nastavio da igra zanimljive utakmice i ovo im je bio šesti vezani meč koji su došli 3+. Vezali su četiri pobede i probili se do drugo mesta. Lutonu je ovo bio treći poraz na poslednjih šest utakmica.

Kao što smo najavili u najavi ovog kola, Svindon je ušao u meč sa Stivenidžom sa velikom željom da se revanšira za poraz u kupu, u tome su i uspeli, golom Olija Benksa. Robinsi su vezali drugu pobedu u probili se u plejof zonu. Na Jeovil nije uticao meč FA kupa i lako su izašli na kraj sa Grimzbijem. U dobroj meri su im pomogli i igrači Grimzbija koji su dobili dva crvena kartona zbog nespretnih startova. Jeovil je pobedio posle četiri utakmice i malo pobegao opasnoj zoni na pet poena. Grimzbi je ovim porazom produžio seriju bez pobede na deset utakmica. Eksiter i Forest Grin su konačno završili meč započet još u decembru, koji je prekinut zbog kiše. Eksiter je slavio, vezao treću pobedu i prišao drugoplasiranom Vikombu na samo bod.

Uživajte u sažecima.

utorak:

Koventri Siti – Kembridž Junajted 3:1(MekNalti 10, Šipli 30’, Dojl 90’ – Taft 84’)

Linkoln Siti – Njuport Kaunti 3:1(Rihed 12’, Grin 51’, Palmer 72’ – Amond 32’)

Luton Taun – Vikomb Vonderers 2:3 (Li 42’, 78’ – Kovan-Hol 2’, Tajson 38’,69’)

Stivenidž – Svindon Taun 0:1 (Benks 16’)

Jeovil Taun – Grimzbi Taun 3:0 (Ving 14’, Braun 71’, Grej 76’)

sreda:

Eksiter Siti – Forest Grin Rovers 2:0 (Stokli 51′, Svini 57′ p.)

 

tabela-liga2

Tabela nakon zaostalog kola

 

lista-strelaca-liga2

Lista strelaca

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply