Liga 2 – pregled zaostalih utakmica

Luton nije uspeo da se vrati na prvo mesto, remizirali su sa Koventrijem iako su gubili na poluvremenu sa dva gola razlike. Oba gola Koventrija su lepa, kod prvog dribling na početku akcije kod drugog šut. Luton je vezao četvrti meč bez pobede, Koventri četvrti bez poraza. A kakav bi ovo meč bio a da se Kolins i MekNalti ne upišu u strelce. MekNalti je došao do svog 15. u sezoni a Kolins 18. Utakmicu je gledalo 8,863 navijača uz 2,002 gostujuća.

Eksiter je i četvrti meč za redom kod kuće ostao bez pobede a sinoć su stvorili šansi koliko za prethodne nekoliko utakmice ali problem je bio realizacija. Pol Tizdejl je zadovoljan igrom i da im je bio dan, postigli bi nekoliko golova. Ovako moraju da se zadovolje remijem koji ih je ostavio u plejof zoni. Jeovil je ovim bodom pobegao na devet poena od zone ispadanja.

Barnet nije uspeo da pobedi u veoma bitnom meču po njih. Ovim bodom su pobegli sa poslednjeg na pretposlednje mesto ali su na šest poena od sigurne zone. Aleks Nikolson je ponovo postigao gol i on jedini igra u ovom timu Barneta. Bio je to četvrti gol na poslednjih sedam utakmica. Port Vejl je izvukao bod kojim je čak pobegao na dodatni bod od zone ispadanja ali su produžili seriju na 11 utakmica bez pobede.

Uživajte u sažecima.

 

Koventri Siti – Luton Taun 2:2 (Visenti 3′, MekNalti 45′ – Katbert 55′, Kolins 88′)

Eksiter Siti – Jeovil Taun 0:0

Barnet – Port Vejl 1:1 (Nikols 4′ – Forester 51′)

 

tabela-zaostale-4

Tabela nakon zaostalih utakmica

 

lista-srelaca-zaostale-4

Lista strelaca

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply